fbpx

Иван и Адрей получиха тежко обвинение, че са нагласили Фермата

БТВ

Кадри БТВ

Истинска гладиаторска битка на равностойни противници гледахме снощи на арената на „Фермата“. С доста усилия Радо успя да елиминира победителят в сезон четири Дидо.

Най-сетне отборът на новите надежди успя да запише точка от битка, тъй като досега старите имаха видимо превъзходство при сблъсъците.

външна реклама

 

Въпреки изпълненията след пиянската вечер Радо получи симпатиите и на част от зрителите, но други прозряха конспирация.

Дидо беше един от най-готините и свестни хора в предаването. Жалко,че си тръгва толкова рано…Новите надежди…🎈изобщо не им симпатизирам….

Ти си истински достоен човек.Успех в живота Дидо.Заслужаваш уважение.

Много се радвам, че Радо победи. Когото и да посочи Дидо за фермер на седмицата, нещата в отбора му доста ще се променят.

Изобщо не харесвам Радо, но се радвам за победата на новите надежди. И не знам защо винаги трябва да е нагласено? Дидо нарежда точките, все пак това си е предимство, в което той малко се надцени.

Набедиха и продукцията, че нещата се случват по сценарий и така им харесва на Иван и Андрей.

Това беше! До тук бях с фермата! Всеки път се надявам, че ще е различно, че няма да има нагласи и стъкмистики, а реални и честни отношения и двубои! Явно, че това никога няма да стане! „Интереса клати феса“, но в този случай, интереса на продукцията загубва сериозна аудитория!!! Е, поне аз повече няма да я гледам!!!

Избора на Дидо не е интересен… Интересно е как един Епичен двубой завърши по най- нелепият възможен начин! Ако е сценарий, е най – слабият до сега, ако Дидо сам се би… значи цяла България се е заблуждавала за психичното му състояние… направи ли ви впечатление, че Радо беше последният човек, който знаеше какво се случва!? 😂

Винаги личи когато продукцията подкрепя играча, който дразни и “би поддържал рейтинга”. Първата битка не успях да гледам, но още от втората ми стана ясно, че държат на Радо. Дават информация за това как се е справил предишният играч “мисля, че това е по-бързо от Дидо” (нещо подобно каза Иван) и тоя Радо запали триона. Дидо си знаеше, че си тръгва, личеше му, не даде всичко от себе си!

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!