fbpx

Иван и Адрей получиха тежко обвинение, че са нагласили Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Истинска гладиаторска битка на равностойни противници гледахме снощи на арената на „Фермата“. С доста усилия Радо успя да елиминира победителят в сезон четири Дидо.

Най-сетне отборът на новите надежди успя да запише точка от битка, тъй като досега старите имаха видимо превъзходство при сблъсъците.

 

Въпреки изпълненията след пиянската вечер Радо получи симпатиите и на част от зрителите, но други прозряха конспирация.

Дидо беше един от най-готините и свестни хора в предаването. Жалко,че си тръгва толкова рано…Новите надежди…🎈изобщо не им симпатизирам….

Ти си истински достоен човек.Успех в живота Дидо.Заслужаваш уважение.

Много се радвам, че Радо победи. Когото и да посочи Дидо за фермер на седмицата, нещата в отбора му доста ще се променят.

Изобщо не харесвам Радо, но се радвам за победата на новите надежди. И не знам защо винаги трябва да е нагласено? Дидо нарежда точките, все пак това си е предимство, в което той малко се надцени.

Набедиха и продукцията, че нещата се случват по сценарий и така им харесва на Иван и Андрей.

Това беше! До тук бях с фермата! Всеки път се надявам, че ще е различно, че няма да има нагласи и стъкмистики, а реални и честни отношения и двубои! Явно, че това никога няма да стане! „Интереса клати феса“, но в този случай, интереса на продукцията загубва сериозна аудитория!!! Е, поне аз повече няма да я гледам!!!

Избора на Дидо не е интересен… Интересно е как един Епичен двубой завърши по най- нелепият възможен начин! Ако е сценарий, е най – слабият до сега, ако Дидо сам се би… значи цяла България се е заблуждавала за психичното му състояние… направи ли ви впечатление, че Радо беше последният човек, който знаеше какво се случва!? 😂

Винаги личи когато продукцията подкрепя играча, който дразни и “би поддържал рейтинга”. Първата битка не успях да гледам, но още от втората ми стана ясно, че държат на Радо. Дават информация за това как се е справил предишният играч “мисля, че това е по-бързо от Дидо” (нещо подобно каза Иван) и тоя Радо запали триона. Дидо си знаеше, че си тръгва, личеше му, не даде всичко от себе си!


Блиц Новини
Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си

Кадър БТВ: Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си 53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна. „Бил съм охранител, бил съм охранител. Никога не съм се занимавал …

Блиц Новини
16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България

Кадър БТВ: 16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България Валерия Войкова написа прекрасна страница в историята на „Гласът на България“ по БТВ. Тя е само на 16 години от София. Аз съм екстроверт, обичам да се смея, обичам всичко около мен да е хубаво, заяви тя. …

Блиц Новини
Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия годеница бях

Кадри Нова ТВ: Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия бях в Куба Великата българска певица Йорданка Христова на 80 години даде невероятно интервю пред Мариан Станков Мондьо по Нова тв. Тя обясни, че не е имало как да стане жена на Фидел Кастро. В …

error: Content is protected !!