fbpx

Иван Христов и Ирина Тенчева излязоха от болница след тежко прекаран Ковид

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди.

Това написа съпругата на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, във фейсбук. Двамата бяха изписани от болницата, където бяха приети по спешност след усложнения от Ковид-19.

външна реклама

Тенчева съобщи в мрежата, че двамата са си взели довиждане с д-р Зарчева и екипа на болницата.

Бившата тв водеща публикува и две снимки. Съпругата на Иван призна в коментарите, че двамата още са на антибиотици.

Ето какво написа Ирина Тенчева:

Днес си казахме довиждане с д-р Зарчева и с великолепния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД – БЛОК 2, етаж 2.

Ежедневни срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни.

Вирусът C-19 смачква не само физиката ти, но също така увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от почти всичко; трие като запотено стъкло малките ти “планчета”, “целички”, “борбички”,“задачки” отпреди.

На фона на физическото страдание, неизвестността, тоталния хаос в главата, в дома ти, в семейството… си представете как:

Всеки ден, всеки един санитар, медицинска сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без излишна лирика да ти покажат, че всичко, което се случва е нормално и че трябва да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този момент… Докато изпълняваха медицинските си задачи тези Хора с по 24 часови дежурства, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си роднини с месеци, неспирно обхождащи между стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки сред природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и руските поети; за пътешествията им и … за футбола в България, разбира се😘.

Прекрасни хора, рискувам да пропусна някой, затова няма да изброявам, но от името на Иван, от мое име и от това на децата ни ( които за 2 седмици пораснаха с година) искам да ви кажа три неща:

1. Вие сте велики! Поклон и благодарност!

2. Животът е колело и вярвям, че някога някак ще можем да върнем към вас енергията, която получихме! Дано да е в щастлив момент от живота ви💚

3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, моля ви, никога не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви превръща от хора с медицинско образование в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ.

Лечители – ясно защо.

ВДЪХНОВИТЕЛИ- защото подобни срещи с хора като вас винаги провокират въпроса: -Ако аз съм от другата страна, дали ще харесам човека, който съм?

(🙏🏻ЩЕ СЕ СТАРАЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!)

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кметът на Русе: Днес ни разтърси огромна трагедия. Болката в мен е голяма

външна реклама Снимка профил ФБ Днес ни разтърси огромна трагедия. Две млади русенски сърца спряха да бият в тежка катастрофа на булевард “България” преди изхода на Русе. Изразявам дълбоките си съболезнования на скърбящите им близки! Болката в мен е голяма. Това написа градоначалникът на Русе Пенчо Милков в профила си …

Новини
Мая Манолова: Планини от токсичен фосфогипс се издигат край Девня

външна реклама Снимка профил ФБ „Изправи се.БГ получихме сигнал за планини от токсичен фосфогипс и отделяне на флуор от торовия завод край Девня, написа Мая Манолова в социалната мрежа: Целият регион около завода до пристанище Варна Запад е покрит с такъв сивкав прах, който видно от снимките е съхраняван напълно …

Новини
Рокади в „Има такъв народ“

външна реклама Снимка профил ФБ Двама лидери на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ в Кюстендилско бяха свалени от постовете си след спешно заседание на областното ръководство, на което присъстваха представители на националното ръководство, информира struma.bg. След като областният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста и …