Иван Бакалов: Изчезналият бутик на манекенката Борислава от Бареслона със сигурност ще се появи другаде

Новини
6
реклама

Снимки ФБ

Изчезналият бутик на манекенката Борислава от Бареслона със сигурност ще се появи някъде другаде. Това коментира във Фейсбук журналистът Иван Бакалов по повод информацията, появила се преди дни, че фирмата на Борислава Йовчева в Барселона е купена през март от Росица Велкова – бивш експерт на ГЕРБ, замесена в скандала “Хохегер”. Това разкри разследване на bird.bg.

Ето какво е мнението на Бакалов по случая:

реклама

„Вълнуваща е съдбата на бившата манекенка от Барселона и как изчезна луксозният й бутик. Няма драма, със сигурност ще изникне друг, някъде другаде.
Ако се разходи човек из София по молове и из центъра, ще види още много такива луксозни бутици, в които влизат по трима души на ден и работят на пълна загуба. На много такива Борислави с по някое извънбрачно дете или просто държанки, богати спонсори са им намерили работа. Тъй върви светът. Само че богатите си плащат. А за Пунта Мара съм сигурен, че е накиснал приятелите си да налеят там пари, а не ги е възмездил напълно, както е обещал. Един даже се развел и се оженил за метресата, да спасява положението, че може да го съдят в Испания.
Интересно, дали някой ден ще се разприказват, защото със сигурност им е писнало.“

 

реклама
loading...

Какво ровите постояно !Това пак е от злоба !Лоши хора ,ей !Ми ,отвори си и ти бутик !!

Хора които се крият зад маски не са за уважение.А пък за това че в моловете има бутици в които влизат по 3 души на ден и там продават метреси,sorry,метресите нямат време да продават а там продават продавачки на които им плащат заплати.Ти какъв журналист си да си позволяваш на говориш не проверени неща.Е,знам че журналистиката трябва да проверява и да пише истината а ти не си направи труда да провериш кой продава в бутиците.После викате че нямате свобода на словото в България.Е, сега вече си определен боклук.

Ами да си отвори,но няма достъп до парите,които са на всички нас.!

Вие наистина ли се правите,че не разбирате?Много ясно,че лично не продават,но се водят собственици и демонстрират,че вършат нещо.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
Мика Зайкова пред Фрог: 2,5 млрд. лв. отидоха за глупости, а за преизчисляване на пенсии нямало

реклама Снимка Вихрогон.бг Това каза икономистът и анализатор Мика Зайкова, която коментира за Фрог Нюз изказването на социалния министър Деница Сачева, че държавата няма достатъчно пари, за да бъдат преизчислени пенсиите догодина. А няма? Похарчи 2 млрд. и половина за глупости, обаче за преизчисляване на пенсиите нямало пари. Ако искаме …

Новини
1
Фандъкова: Полицията ще следи за носене на маски, когато на открито има струпване на хора

реклама Снимка профил ФБ От утре носенето на маски на открито става задължително. Контролът за спазване на мерките ще се затегне и полицаите ще бъдат инструктирани, каза Йорданка Фандъкова. Според нея разхождането сутрин рано в парка не изисква маска, ако няма хора наоколо, но това било лично нейно мнение. „Смятам, …

Новини
Цените на хранителните продукти тръгнаха нагоре

реклама Снимка pixabay Забелязва се около 50% поскъпване на основни хранителни продукти по магазините. Докато големите вериги могат да си позволят повече промоции за да привлекат клиенти, не така стои въпроса с малките квартални магазинчета, които логично остават празни. Още един плюс за веригите е, те те могат да си …