fbpx

Иван, Андрей се гаврят с участниците във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Иван, Андрей се гаврят с участниците във Фермата

Отмина поредният дуел в стопанството на Фермата, в който Канатица победиха „на косъм“. След оспорвана битка, на моменти и доста комична Теди и Сергей успяха да обърнат играта в своя полза и да завършат с победа.

Най-драматично бе положението по време на първата отборна битка, където двамата участници трябваше да нацепят 60 кг. дърва, да пренесат определено количество вода с пробит маркуч и накрая да отрежат три „филии“ както ги наричат водещите Иван и Андрей от една греда.

Новото в рязането на гредата бе инструмента и участието и на двамата дуелисти.

Докато Жоро и Присияна се справиха блестящо, при Теди и Сергей бе голяма мъка и накрая се отказаха когато останаха без сили.

През цялото време битката бе коментирана от водещите разбира се. Те се страхуват да няма и миг тишина и непрекъснатите им, понякога доста безмислени коментари дразнят зрителите.

Моля те, недей замахва прекалено близо до Присияна, направи забележка на Жоро, Андрей.

Ако й отреже крайник, просто трябва да прекара крайника през тази дупка и ако мине оттам ще има право да го премери, допълни „смешката“ Иван.

Гаврата на водещите започна още от играта на двете момичета, които трябваше да висят на платформа и в ръцете им бе копчето и съдбата на дуелистките.

Обикалям около уреда за мъчение, искате ли да се редуваме да натискаме?, попита Иван, а Андрей пожела да ги изстреля в космоса или поне до близкото село.

Трима садистични водещи около уреда.

Но битката с цепенето беше доста опасна и добре, че всичко приключи без травми и зрителите си отдъхнаха. На няколко пъти Сергей бе на косъм да стовари цепеница на главата на Теодора или парче от дърво да хвръкне от бясното цепене на Жоро и да удари съотборничката му.

Тази щафетна битка е много интересна и в същото време – доста опасна, в частта с цепенето на дърва! Пънове и цепеници се хвърлят опасно близко до съотборниците и може да се случи нещастие. Ако водещите на Фермата милеят за участниците, добре е в бъдеще да изключат отборното цепене, понеже дори едно секундно разсейване може да бъде доста опасно!

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!