fbpx

Истината за Цвети лъсна: Появи се изрязана сцена с шеф Ангелов

Hell's kitchen

Кадри Тик-ток: Появи се изрязана сцена с Цвети от Хелс Китчън и шеф Ангелов

Доскоро зрителите смятаха, че Цвети умишлено се прави на простовата, за да спечели симпатии, но тези съмнения започнаха да се изпъряват.

Цветомира от Враца става обект на снизходителни усмивки и коментари, веднага щом си отвори устата да отговори на въпрос, страничен от готвенето.

външна реклама

Поредната задача, с която шеф Ангелов я натовари бе, да изброи колко амюз буша са направили сините, които имаха задача да ги изработят по нейна рецепта.

Точно тази сцена е изрязана от редовния епизод и повечето зрители не са я гледали.

Но нали затова са социалните мрежи.

Тя като шеф се зае да брои.

Изброй ги, двадесет ли са?, попита шеф Ангелов. След известно забавяне и повторно броене тя потвърди.

Ти можеш ли да броиш?, попита отново той.

Да, деветнадесет са шеф. Последва сложна задачка да изброи пръстите на Ангелов. Той я излъга, че има дванадесет, за което тя леко се усъмни.

Е не шеф, вие нямате дванадесет пръста. Вие си измислихте едно.

Аз не съм дошла тук да уча математика, а да готвя, сподели момичето след тази трудна задача да изброи пръстите на двете ръце на шеф Ангелов.

Че не е на „ти“ с математиката знаем, след като изпита огромни затруднения с ромбоидната форма на която трябваше да се нарежат морковите.

Цвети, изпуснала си уроците по математика, каза й тогава шеф Светла, към която се обърна за помощ.

Аз часовете по геометрия съм ги учила отдавна, сподели момичето. Как да я направя тая форма, това е много сложно. Аз да не съм професор.

Прави я луда, не че се трогва Цвети, коментират феновете.

Направо я вкара в час по математика.

Тя е най-забавното и красиво момиче този сезон.

Тя е талисмана на предаването. Без нея няма смях.

Това са стари номерца, незнам как има някой да се връзва.

Може да не разбира математиката, но опитва да се научи да готви. Но и кухнята не е пощадена от сложни математически изчисления, тъй че за да стане добър готвач, трябва да наблегне над уроците. Друг е въпросът, че изложи тотално учителите си, които сякаш въобще не са вкарали нищо в главицата й.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!