fbpx

Интригите в „Ергенът“ излязоха извън рамките на шоуто

Незабавни статии

Кадри видео БТВ

Романтичното риалити „Ергенът“ за няколко месеца се превърна в мерило за това, как не трябва да се държат дамите, претендиращи че са достойни да спечелят любовта във всичките й измерения. В стремежа си да се харесат на един симпатичен мъж някои от тях си навлякоха гнева на зрителите с това, което показаха от себе си. Всеки излъчен епизод предизвиква бурни реакции, особено срещу някои дами с по-освободено поведение. Развръзката е съвсем скоро и всички ще си отдъхнат от напрежението, което явно предизвиква шоуто.

Време е Виктор да заеме мъжка позиция, Алекс чака неговото решение- доколко е истински влюбен в нея, дали играе по сценарий и дали ще има сватба между тях! АКО ВСИЧКО Е ИСТИНСКО, НИКАКЪВ СКАНДАЛ НЕ МОЖЕ ДА ГИ РАЗДЕЛИ! Виктория му зададе много точен въпрос, той не можа да отговори, защото не е наясно със себе си. Може би Виктория беше в готовност да си тръгне. За негативната атмосфера в предаването, отговорност и обяснение, дължат продуцентите! Всичко се случва с тяхното съгласие!

външна реклама

Виктория беше тази, която трябва да си тръгне! Тя никога не е била в живота на Виктор. Дори и да е спечелила предаването, със сигурност не е спечелила сърцето на Виктор и сърцата на милионите зрители пред екрана!

Ще си тръгне като победител в очите на много хора, напразно се напрягате да злословите по неин адрес. АЛЕКСАНДРА е възпитана и с много добро сърце.

Ами, надявайте се! Тя е борец и няма да се пречупи на финала, но какво ще реши по отношение на Виктор е друг въпрос.

И аз много се натоварих,заболя ме и си припомних как и с мен са постъпвали по подобен начин , жалко е, че има такива хора!!

Едно режисирано предаване го превърнахте в лична война с участничките. Ако бяхте така активни и с всичко случващото се в България, може би щяхме да водим по-достоен и лек живот.

външна реклама
Новини
Георги Аспарухов-Гунди оживява в нов филм

Кадри видео БНТ и снимка профил инстаграм Съвсем скоро на 30 юни се навършиха 50 години от смъртта на легендите на „Левски“ Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков. Двамата загиват при катастрофа с кола в прохода „Витиня”. Инцидентът става на 52-рия километър от София в 11.30 ч. На път за Враца …

БГ звезди
63-годишната Марта Вачкова изправи на нокти феновете си със снимки от плажа

Кадри: Инстаграм, Мартина Вачкова Голямата българска актриса Мартина Вачкова демонстрира изключителната си любов към морето. Почти през цялото лято тя постоянно публикува снимки и видеа от различни точки, където се наслаждава на заслужена почивка. Съвсем скоро – на 29 юли, дъщерята на Григор Вачков навърши 63 години. Възрастта обаче по …

БГ звезди
Гаджето на Кадиев побърка зрителите с чушка и домат

Кадри: Ивелина Чоева, Инстаграм Гаджето на Александър Кадиев – Ивелина Чоева, изненада последователите си в социалните мрежи. Тя реши да покаже как се гримира. За изненада на феновете си обаче, тя не използва познатите на всички червило, очна линия, сенки и фон дьо тен, а заложи на плодове и зеленчуци. …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!