fbpx

Инцидент с Джаферович в „Игри на волята“

Незабавни статии

Кадри Нова ТВ

Супер тежки битки водят отборите в „Игри на волята“. Повечето от участниците са на ръба на силите си при различните елементи и само волята ги бута напред. При едно от тези неистови усилия да наместят тежка дървена трупа, тя падна и премаза жестоко пръстите на Жени Джаферович.

външна реклама

Веднага се намеси лекарски екип, който обезболи и обездвижи ръката на Жени и тя се върна в битката да помогне на отбора си. Зрителите обаче са възмутени от тези нечовешки, но наречени от продукцията „колосални“ битки.

Що за идиотски игри са това?! Вижте играчите! Всичките са с безброй рани. Защо се допуска това?

Продукцията е за съд, голям риск е в този етап на играта с толкова малко играчи да сложих толкова тежки дънери и да ги носят само двама, много ясно, че все някой ще пострада!

Отвратителна битка, дори и за зрителите.

Гнусотия и отврат да гледаме кървища в най-гледаното тв време.
За 100 хил лв (които пък едва ли ще вземе) си счупи пръстите и това герой ли я прави?

Продуцентите да се замислят сериозно за безопасността на игрите . А Джаферович ако наистина мисли за племето си ,сама ще си тръгне,сега вече наистина с нищо няма да им помогне.

Наигра се, не и желая лошото, но какво си е надробила, това си е изсърбала. Племето е в това състояние, заради нея. Пожелавам на Филип да спечели капитанския дуел. Ония квачки какво го номинират само него, при положение, че е на най-силния играч в тяхното племе . Кокошки с кокошките.

Това, така наречено риалити „Игри на волята“ не е за хора със слаби сърца, не всеки понася в най-гледаното време да се контузват хора, да има неприятни кадри, които би трябвало да са забранени за лица до 16 години по подобие на филмите на ужасите.

външна реклама
Нова тв
Георги и Фейгин от „Игри на волята“ заминаха далеч от България

Кадри: Инстаграм – Георги Янев и Александра Фейгин Георги Янев и Александра Фейгин се радват на силна любов помежду си след края на „Игри на волята“, става ясно от техни снимки в социалните мрежи. Плувецът и участничката на последната Зимна олимпиада минаха през доста катаклизми, но в момента са много …

БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

error: Content is protected !!