fbpx

Има живот без Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ: Има живот без Петър във Фермата

Един от най-обсъжданите играчи в стопанството на Фермата напусна пределите й и се прибра в къщи след категорично гласуване срещу него от страна на съотборниците му. Петър си тръгна след загуба на арената, но това не бе неочаквано за него. Затова и хвърли всички сили в битките, защото бе наясно, че ако дойде момента Елбетица да се раздели с някой, то това ще е той.

След като изгуби доверието и сляпото последване от страна на дамите, които го изведоха до този етап, си знаеше, че и Георги ще бъде срещу него и това ще е последната му битка в риалити формата. Всички без Емилия гласуваха той да си тръгне.

Никой не може да отрече, че беше с добра подготовка, справяше се с битките и задачите, но голямото му его и самочувствие му изиграха лоша шега. Грешка от негова страна бе, че не оставяше останалите да си кажат мнението, втълпи им, че е винаги прав и трябва сляпо да го следват без да разсъждават и това му изигра лоша шега.

Последвалото гласуване за изгонване беше логично на база това, че никой не обича да го водят сляпо за носа и да няма право да си каже мнението.

Гласувал съм против Петър, обоснова се най-близкия до него човек в началото Георги. За мен Андрей трябва да продължи играта, това мога да кажа. Той е страхотен играч и го смятам за по-добър и по-достоен лично за мен. Той е страхотен пример за един млад баща, който се държи изключително достойно и аз бих се радвал той да продължи.

Ако трябва да съм честен, има един вот, който не очаквах и той ме нарани най-много – вотът на Жоро, призна Петър. В самото начало аз го приех много лично, почувствах го много близък. Чувствам се предаден, но все пак стигнах до 11-та седмица. Чист съм пред съвестта си, добави актьора.

 

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!