fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Има ли измама за 150 бона в Сървайвър? Ваня Джаферович потъна от срам

Вчера по БТВ се случи нещо незапомнено, което остави сериозни съмнения сред зрителите, а самият водещ Ваня Джаферович не можа да коментира действията на един участник.

Колкото и глупости да направи или каже един участник в „Сървайвър“, при отпадането му винаги става ясно, че е имал фенове, на които ще липсва и които го хвалят като за последно. Но това не важи за Иван Булкин, който отпадна от надпреварата по твърде съмнителен начин.

външна реклама

Почти няма зрител, който да не е убеден в това, че играчът отпадна нарочно, за да може Благо Георгиев да продължи към победата и наградата от 150 000 лева.

Съмнение не остана и за другите сървайвъри, които гледаха играта отблизо и единодушно обвиниха Иван в симулация.

Геновева дори нарече ситуацията „гнусна“.

Тино, който завърши първи в тройната надпревара, беше просто покъртен и почти се скара на Иван, че не показва мъжко и спортсменско поведение.

Така или иначе, Булкин събори кубчетата, които трябваше да реди върху люлка, която балансира с крак, точно толкова пъти, че да може Благо Джизъса да го победи.

После той обясни, че не е паднал нарочно, а защото не било неговата игра.

После Иван изненадващо извади пръстен и предложи брак на гаджето си Тони.

Дори и този чаровен жест обаче не успокои феновете.

Иван Булкин е буквално смазан от зрителските коментари, където вече масово е наричан Малката булка:

„Смешник. Никога не пиша и не коментирам, но това днес беше грозно“

„Е*ати смешника е „малката булка“…. Как така точно, когато 2 трупчета го делят от победата над Благой, изведнъж му пада конструкцията. Абсолютна плюнка, това не е никакъв мъж…“

„Иван, слуга от началото до края!“

„Да отпаднеш позорно. Просто ужас… И докато позорно отпадаш, да предлагаш брак по тАлавизията… на камера. Хахаха“

„Не стига, че всички, освен петицата, са като агънца на заколение, ами и Булкин така очевидно пусна на Благо и после предложи на годеницата си. Как ги намирате такива да играят в Сървайвър? Той и Джаферович се ядоса, защо изобщо са в Сървайвър тея хора.“

Както отбелязват зрителите, водещият Ваня Джaферович също се осъмни в честността на играта.

В един момента той вече се чудеше как да коментира очевидно симулативната игра на Иван и заяви, че това може да е „стратегия“.

В крайна сметка обаче продукцията изобщо не се намеси.

Тази пасивност само подклажда подозренията, че целия сезон е изграден върху това, да бъде спечелен от Благо Джизъса, което е предварително нагласено.

Трябва да се отбележи, че bTV също обърна внимание на странната загуба на Иван. „Саботаж или честна победа?!“ – под това заглавие е коментирата ситуацията в „Съравйвър“ на сайта на телевизията. В него обаче са цитирани само обвиненията на другите участници, не и реалното развитие на играта.

Ще припомним, че ММА боеца Георги също се отказа в последния момент в битката си за оставане в играта срещу футболиста.

 

С него, а вече и с Иван, Благой има двама от 5 члена на журито, които със сигурност ще посочат него като победител.

Не е ясно какво име е обещал Джизъса да направи за тях в цивилизацията след приключването на „Сървайвър“.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!