fbpx

Илиян Василев: Познавам юнаците, които съветват и използват ИТН

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Познавам прекрасно юнаците, които съветват ИТН и ги използват. Докато могат да атакуват индивидуално Христо Иванов, след това Мая, след това Кирил – без атакуваните да консолидират и координират отговора си, ТЕ ще имат предимство. Това коментира пред Факти енергийният експрерт Илиян Василев.

Атакуват Кирил Петков и Асен Василев, защото се страхуват от комбинацията им с ДБ и ИБГНИ, което би изстреляло тази коалиция на протеста на „върха“ на политическото представителство като маргинализира ИТН тотално. Пътьом и ГЕРБ. В ИТН имам приятели свестни хора, но има и момчета за поръчки. Щом извадиха компроматите, значи работят с Отдела за мръсни номера на ДПС, Пеевски и олигарсите.

външна реклама

Казах го, нека повторя – всички представители на протеста трябва час по-скоро да направят нещо като координацинен съвет, платформа за съгласуване на позиции, по актуалните теми на деня.

Като начало и за да бъде предметно – темата на координацията е следващо правителство на базата на служебното но без слабите министри, кой ще ги замести /не е нужно да са чисто партийни лидери/. Знам че работата изглежда обречена, но ще постигне няколко много важни цели:

1. Ще принуди ИТН да регистрира непопулярна позиция точно преди изборите, ако кабинетът е качествен. Хората ще видят че имаме качествени управленци, много по-добри от пишман кабинета на ИТН, но задкулисните договорки не им позволяват. Това ще се отрази на изборите със сигурност.

2. Ще отправи послание и към БСП, че те имат вариант за участие, който ще запази шансовете на партията да се разграничи от ГЕРБ и ДПС.

3. Покрай кабинета на коалицията на протеста ще се получат синергии – представянето и обсъждането на програмата ще канализира общестения дебат по същностни теми, там където партиите на промяната са силни и извън интригите и компроматите, които водят да усещането за бездействие и обреченост – „хаосът“ на който Борисов разчита за да се върне на власт.

4. Ще се изгради фронт на взаимно доверие и подкрепа, с който много по успешно ще се защитават атакуваните с компромати хора на промяна и трасира практичен и радикален път за изход от ситуацията при следващи избори, като се прекъсне планът за перманентни избори. В същност компроматната война е главният инструмент за опитомяването на протестната енергия във формати на нищоправене и словоблудство.
Не се бавете – има ясни фронтове и това е добре.

Обществото вече знае кой кой е?

Лидерите на ИТН са това което на английски се нарича „loose cannon“ – непредсказуеми и излязли извън контрол честолюбиви хора, които причиняват често непреднамерени щети, включително и на себе си. Единственото което протестните партии могат да направят е да ги третират като хора с неврастения – да не се обръща внимание на ексцесиите в поведение, на грубите нападки, но да са готови да стимулират рационално поведение като подадат ръка и да помогнат. Не забравяйте най-важното – има вътрешно напрежение в ИТН и хората не трябва да се слагат под един общ знаменател.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дeницa Caчeвa: Cpeднaтa пeнcия y нac щe e 510 лв. и тoвa e дeмoтивиpaщo

външна реклама Снимка профил ФБ Oтнocнo ceгaшнoтo yвeличeниe, пoлoвинaтa oт бългapcĸитe пeнcиoнepи щe пoлyчaвaт минимaлнa пeнcия в paзмep нa 370 лeвa, a cpeднитe пeнcии щe бъдaт oĸoлo 510 лeвa нa пeнcиoнep. Cpeднoтo yвeличeниe e c 64 лeвa нa чoвeĸ. Πpиeти ca и дoпълнитeлни 3 милиoнa лeвa в дъpжaвния бюджeт, c …

Новини
Кристиан Костов: Няколко пъти опитаха да ме убият с нож

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Аз се гордея, че съм българин. Любовта, която получих след „Евровизия“ е безценна. За мен е важно да се развивам и избрах този път.“ Момчето, което впечатли света с гласа си – Кристиан Костов, в откровено интервю по Нова, в което показва по-различна светлина. …

Новини
Рачков пред Лора Крумова: Чувствам се влюбен и щастлив

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Димитър Рачков за първи път говори за връзката си с по-младата си приятелка Анита пред Лора Крумова. Двамата дълго време държаха връзката си в тайна. „Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече?“. „Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около …