fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: “Игри на волята” показаха края на Марто Елвиса

Най-големият проблем за най-гледаното риалити в българския ефир тази година безспорно е изтичането на информация.

Както е известно, малко след началото на “Игри на волята” по медиите се завъртя името на победителя, издадено от “сигурен източник”.

Самото предаване пък допусна на няколко пъти леки гафове в анонсите си, с които по-съобразителните бързо се досетиха какво се случва в ключови моменти.

Паралелно с това обаче, някои от предварителните кадри бяха пускани с цел да бъдат подведени зрителите да мислят едно, а в крайна сметка да се случи друго. Този похват видяхме да се използва и в анонса за елиминационната битка между Мартин и Денислава.

В края на епизода, в който татуираният милионер отстрани майката Виолета, бяха пуснати кратки кадри от битката му с дъщерята Дени.

От тях ясно се вижда, че той се контузва на едно от препятствията и на терена влиза лекар. Неговите думи са ясна присъда – Мартин трябва да посети болница.

За повечето зрители това е ясен знак, че той отпада от “Игрите” по медицински причини. Но самият факт, че това драматично развитие го има в анонса, по-скоро показва, че ситуацията не се развива точно така.

Мартин вече е тотален любимец на зрителите

До момента в сезон 5 на “Игри на волята” сме виждали няколко варианта за играчите, получили контузии. Някои отпадат, други се възстановяват, а трети решават да не рискуват и сами се отказват. Каква точно ще е съдбата на Мартин във финалите е от голямо значение, ако не за определяне на победителя, то поне за оценката, която ще дадат зрителите на предаването.

След всички обрати в играта, в момента Мартин се оказа малко неочаквано любимецът на публиката. След като беше мразен заради интригите в племето на Старейшините, сага той е харесван заради оцеляването му като тотален единак сред финалистите. Какво ще се случи с Марто Елвиса след контузията със сигурност е въпрос, който не дава мира на запалените фенове на “Игри на волята”, които нямат търпение да видят финалната развръзка.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!