fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: И таз добра: Възмутителен епизод на „Стани богат”

Масово възмущение обхвана социалната мрежа, след като участничка в “Стани богат” се провали на въпрос от българската история.

Бившата журналистка Цвете Тюлева, която е работила с такива имена като Нери Терзиева и легендата на CNN Ралица Василева, се препъна на въпрос за последната твърдина на Второто българско царство Видин, като посочи отговор Велико Търново.

външна реклама

Дали заради това или заради други колебливи отговори, тя отнесе доста подигравки във Фейсбук.

Зрителите обаче останаха доста стъписани от ситуацията около търсенето на въпроса. Тюлева си призна, че не знае отговора и потърси помощ от приятел. Сред тях се появи името Емил Петлешков.

“Петлешков е между Второто и Трето българско царство”, коментира водещият Михаил Биларов, очевидно правейки препратка към героя на Априлското въстание Васил Петлешков.

За негова изненада обаче, първо участничката, а после и приятелят ѝ потвърдиха, че не става въпрос за съвпадение, а за пряка родствена връзка с революционера от Брацигово.

Когато участничката издиктува на въпроса на помагача си по телефона, в ефир ясно прозвуча тракането на клавиатура на компютър, което веднага подсказа, че човекът търси отговора в Гугъл, а не разчита на собствени знания.

Нещата обаче станаха направо комични, когато той искрено призна:

“Не съм сигурен, не мога да го намеря!”

Водещият Михаил Билалов реши да засили срама, като се направи на ударен. “Ама как така го търси? В кой том на енциклопедията – с клавиши – проверява?”, подигра се той с участничката и жокера ѝ.

Да се обадиш на приятел, който бързо да провери правилния отговор в интернет е постоянна практика в “Стани богат”. Този случай обаче ясно показа, че те не винаги носи успех, защото човекът зад компютъра трябва и да знае как да формулира търсенето, което задава.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!