fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: И таз добра: Възмутителен епизод на „Стани богат”

Масово възмущение обхвана социалната мрежа, след като участничка в “Стани богат” се провали на въпрос от българската история.

Бившата журналистка Цвете Тюлева, която е работила с такива имена като Нери Терзиева и легендата на CNN Ралица Василева, се препъна на въпрос за последната твърдина на Второто българско царство Видин, като посочи отговор Велико Търново.

Дали заради това или заради други колебливи отговори, тя отнесе доста подигравки във Фейсбук.

Зрителите обаче останаха доста стъписани от ситуацията около търсенето на въпроса. Тюлева си призна, че не знае отговора и потърси помощ от приятел. Сред тях се появи името Емил Петлешков.

“Петлешков е между Второто и Трето българско царство”, коментира водещият Михаил Биларов, очевидно правейки препратка към героя на Априлското въстание Васил Петлешков.

За негова изненада обаче, първо участничката, а после и приятелят ѝ потвърдиха, че не става въпрос за съвпадение, а за пряка родствена връзка с революционера от Брацигово.

Когато участничката издиктува на въпроса на помагача си по телефона, в ефир ясно прозвуча тракането на клавиатура на компютър, което веднага подсказа, че човекът търси отговора в Гугъл, а не разчита на собствени знания.

Нещата обаче станаха направо комични, когато той искрено призна:

“Не съм сигурен, не мога да го намеря!”

Водещият Михаил Билалов реши да засили срама, като се направи на ударен. “Ама как така го търси? В кой том на енциклопедията – с клавиши – проверява?”, подигра се той с участничката и жокера ѝ.

Да се обадиш на приятел, който бързо да провери правилния отговор в интернет е постоянна практика в “Стани богат”. Този случай обаче ясно показа, че те не винаги носи успех, защото човекът зад компютъра трябва и да знае как да формулира търсенето, което задава.

БТВ
Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов

Кадри: БТВ: Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов По изключително любопитен начин премина днешния епизод на „Стани богат“. Освен участниците, внимание предизвика и един от жокерите в публиката. Става дума за легендарния вратар на „Левски“ и националния отбор по футбол Стефан Стайков-Заека. Той бе жокер на …

Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

error: Content is protected !!