fbpx
Незабавни статии

Кадри видео Нова ТВ

Настъпи най-сетне вечерта в която Башар Рахал да покаже готварски способности, след всички критики, които отправи към домакините при предните гостувания. Той заложи в менюто най-вече на риба, но най-много се притесняваше да не „пресоли манджите“ заради претенциозната Оля, която дотук не каза много добри думи за уменията на другите.

Рибата е много вкусна и много солена, направи поредния си комплимент Оля.

външна реклама

Въпреки всички неуместни забележки, които изсипа на гостуването при ясновидеца Божидар Караджов, той не му отврърна със същото, напротив дори изтъкна положителните черти на Рашал като актьор и домакин и му направи не един комплимент за представянето..

Домакинът спретна игра, в която всеки да си каже най-големите тайни, които крие от другите. На играта на признания Оля се опита да обясни, колко се смее на турски сериали и затова си пуска от време на време.

Никой не й повярва обаче. Башар веднага я репликира:

Смятам че Оля не се смее на турските сериали, а си ги гледа с голяма любов.

Въпреки, че нямаше особено за какво да се хване Оля отново не даде максимална оценка като се обоснова, че дава 9 точки за да не бъде „максималист“.

Всичко това не остана скрито и от зрителите:

И Оля я срам, но и харесва да изяде всичко, да даде слаба оценка, да гледа турски сериали и да признае, че е лоша!
А Башар ще продължи да си готви добре и с удоволствие!

Каквото и да сготви ще е без значение. Първите две вечери „пресоли“ с шегите за ястията на домакините, с което показа неуважение. И да – имам чувство за хумор, но той няма чувство за мярка!

Абе всичко разбирам,ама да ми ядеш ягода с вилица и нож,ми идва в повече!

Еее, чудесно представяне! Почитания за усета, майсторлъка и лекотата, с която готвеше. Дори Оля даде всичко от себе си – 9 😂 Бе, ще се социализира и тя 😂

Башар ме спечели тази вечер с цялостното си представяне.А за човешкото отношение което разказа и показа с намереното тефтерче на Стефан Данаилов и хората с които и за които работи допълнително разкриха личността и характера на този мъж! Благодаря наистина за приятната вечер ,Башар!!!

външна реклама
Новини
Георги Аспарухов-Гунди оживява в нов филм

Кадри видео БНТ и снимка профил инстаграм Съвсем скоро на 30 юни се навършиха 50 години от смъртта на легендите на „Левски“ Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков. Двамата загиват при катастрофа с кола в прохода „Витиня”. Инцидентът става на 52-рия километър от София в 11.30 ч. На път за Враца …

БГ звезди
63-годишната Марта Вачкова изправи на нокти феновете си със снимки от плажа

Кадри: Инстаграм, Мартина Вачкова Голямата българска актриса Мартина Вачкова демонстрира изключителната си любов към морето. Почти през цялото лято тя постоянно публикува снимки и видеа от различни точки, където се наслаждава на заслужена почивка. Съвсем скоро – на 29 юли, дъщерята на Григор Вачков навърши 63 години. Възрастта обаче по …

БГ звезди
Гаджето на Кадиев побърка зрителите с чушка и домат

Кадри: Ивелина Чоева, Инстаграм Гаджето на Александър Кадиев – Ивелина Чоева, изненада последователите си в социалните мрежи. Тя реши да покаже как се гримира. За изненада на феновете си обаче, тя не използва познатите на всички червило, очна линия, сенки и фон дьо тен, а заложи на плодове и зеленчуци. …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!