fbpx

Хваната в изневяра се крие в дупка на тавана

Новини
реклама

Снимка pixabay

Съпружеска драма се разиграла във Филипините, а кръшкачката я грози затвор за изневярата й.

Изневеряваща съпруга се опита да се скрие от съпруга си и от викнатите от него полицаи в дупка на тавана в хотелската стая за интимни срещи с любовника си, пише Sun, цитиран от Дарик.

Съпругът й, който наскоро се завърнал вкъщи от работа в чужбина, установил, че съпругата му се е отчуждила от него. На всичко отгоре в почивните дни тя редовно излизала за няколко часа, като уверявала мъжа си, че работи допълнително като счетоводителка.

 

Когато отново обявила, че „спешно“ отива в офиса, съпругът й решил да проследи поръчаното от нея такси. То я закарало до мотел, а не до счетоводен офис, за интимна среща с младеж.

Разбрал, че е рогоносец, съпругът й се обадил за помощ на свой приятел, когото помолил да сигнализира в полицията, тъй като във Филипините прелюбодейството се счита за престъпление.

реклама

 

Първоначално персоналът на мотела не пускал гневния съпруг вътре, докато не дошла полицията. Агентите задържат любовника, когато той опитал да се измъкне от сградата, но в стаята не откриват жената, въпреки че на пода има разхвърляни дамски дрехи.

И тогава полицията чува силен гръм от тавана, на пода пада дамска обувка. Оказва се, че жената се е опитала да се скрие в кухина над тавана. Полицията докарва стълба, но кръшкачката упорства дотогава, докато две жени полицайки не я убеждават, че вече няма смисъл да се крие.

Измаменият съпруг възнамерява да заведе дело срещу жена си и нейния любовник. Ако една жена бъде призната за виновна, тя може да бъде осъдена на затвор до шест години съгласно филипинските закони за прелюбодейство.

Превод и редакия: DarikNews

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Д-р Грошев: Изкарали сте Ковид, ако имате усещате нарушено обоняние, слабост, кашлица и задух

реклама илюстрация Pixabay Четири са признаците, които могат ясно да покажат, че сте прекарали коронавирус. Това заявява д-р Сергей Грошев, цитиран от zdrave.to.  Те важат особено за тези, които са изкарали леко заболяването. Според лекаря, човек лесно може да обърка настинката с коронавирус. Основни признаци на болестта обаче се запазват дълго …

Новини
Намериха 17-годишното момиче Макбуле от Нови пазар

реклама Снимка: ОДМВР – Шумен Момичето, което беше пуснато за издилване преди няколко дни е намерено. Това е 17-годишната Макбуле Ешреф. реклама Днес, 15 януари, е предадена на родителите й. Била е при нейни познати. В добро здравословно състояние е. реклама loading…

Новини
Учените откриха нов вид по-малки антитела наречени „нанотела“, ефикасни и срещу мутации на вируса

реклама Снимка pixabay „Нанотелата“, както е отбелязано в проучването, са по-малки от класическите антитела, поради което те по-добре проникват в тъканта и могат да бъдат произведени в големи количества. Авторите на статията успяват да комбинират нанотела в потенциално ефективни молекули, които едновременно атакуват различни части на вируса SARS-CoV-2, пишат MedicalXpress …