fbpx

Хванаха бременната Еда Едже в магазина за бебета

Блиц Новини

Снимки инстаграм: Хванаха бременната Еда Едже в магазина за бебета

Популярната турска актриса Еда Едже не може да се скрие от любопитни очи където и да иде.

Нейните фенове и тези на турската сага „Опасно изкушение“ са запознати с всичко случващо й се в личен план.

Буквално милиони нейни последователи преживяха с актрисата най-щастливите й моменти когато се омъжи за баскетболиста Буграхан Тунджер, с когото са заедно от 2019 г.

Последва и щастливата новина за бремеността на Еда през септември и това съобщи не кой да е, а най-близката й приятелка и не по-малка звезда на турското кино и музика Шевал Сам.

Еда Едже бе хваната да пазарува специално от бебешки магазини в голям търговски център и да се подготвя за предстоящото щастливо събитие, а след това е поседнала в ресторант, за да си почине.

Актрисата, която е бременна в третия месец и прекара приятно тук със свои близки приятели на кафе, каза:

„Подготовката ни продължава. Слава Богу, бременността върви добре. Всичко е наред.“

Преди време сподели промените, които се случват с нея през периодите на бремеността.

Оплака се, че косата й започва да става червена и да расте много по-бързо от обичайното.

Побързаха да я успокоят, че всичко това е нормално за този период в живота й, и че всичко ще се върне в рамките на нормалното, когато роди своята дъщеричка каквито слухове се прокраднаха около нея.

Актрисата, която не пропуска да се снима за спомен с почитателите си, дошли при нея в търговския център, привлече вниманието със стилния си стил в черно, както и с веселото си и забавно поведение, казват присъстващи на срещата.

Като майка Еда има опит от многобройните си роли, където си партнира с деца и все е понаучила нещо за майчинството. Както и самата тя споделя ходи на уроци при свои току що родили приятелки и черпи опит от тяхното ежедневие с малчовците.

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!