fbpx

Хванаха бременната Еда Едже в магазина за бебета

Блиц Новини

Снимки инстаграм: Хванаха бременната Еда Едже в магазина за бебета

Популярната турска актриса Еда Едже не може да се скрие от любопитни очи където и да иде.

Нейните фенове и тези на турската сага „Опасно изкушение“ са запознати с всичко случващо й се в личен план.

Буквално милиони нейни последователи преживяха с актрисата най-щастливите й моменти когато се омъжи за баскетболиста Буграхан Тунджер, с когото са заедно от 2019 г.

Последва и щастливата новина за бремеността на Еда през септември и това съобщи не кой да е, а най-близката й приятелка и не по-малка звезда на турското кино и музика Шевал Сам.

Еда Едже бе хваната да пазарува специално от бебешки магазини в голям търговски център и да се подготвя за предстоящото щастливо събитие, а след това е поседнала в ресторант, за да си почине.

Актрисата, която е бременна в третия месец и прекара приятно тук със свои близки приятели на кафе, каза:

„Подготовката ни продължава. Слава Богу, бременността върви добре. Всичко е наред.“

Преди време сподели промените, които се случват с нея през периодите на бремеността.

Оплака се, че косата й започва да става червена и да расте много по-бързо от обичайното.

Побързаха да я успокоят, че всичко това е нормално за този период в живота й, и че всичко ще се върне в рамките на нормалното, когато роди своята дъщеричка каквито слухове се прокраднаха около нея.

Актрисата, която не пропуска да се снима за спомен с почитателите си, дошли при нея в търговския център, привлече вниманието със стилния си стил в черно, както и с веселото си и забавно поведение, казват присъстващи на срещата.

Като майка Еда има опит от многобройните си роли, където си партнира с деца и все е понаучила нещо за майчинството. Както и самата тя споделя ходи на уроци при свои току що родили приятелки и черпи опит от тяхното ежедневие с малчовците.

Блиц Новини
Деян Неделчев бесен на „Аз обичам България“

Кадри БТВ и снимка профил ФБ Точно на 24 май бе последното издание на „Аз обичам България“, в който участие взеха, Ивана, Стояна, Прея и Дънди.Много смях и веселба имаше през цялото време, но оказа се част от нея за сметка на Деян Неделчев, чиито парче „В гората“ участниците трябваше …

Блиц Новини
Влади Въргала: За мен бе чест да участвам във филм за Гунди

Кадри Нова ТВ За мен бе чест да участвам във филм за Гунди, сподели Влади Въргала в Нова ТВ. Мисля, че този филм е мисия за всеки, който участва в него. Самата инициатива е да се създаде признание, поклон пред личността на Георги Аспарухов. Той като личност не може да …

Блиц Новини
Зрителите скочиха срещу победителя в „Черешката на тортата“

Кадри Нова ТВ Приключи първата седмица от новият сезон на „Черешката на тортата“ с очакван победител – Росен. От първата вечер той ощетяваше колегите си с ниско оценяване, а те него – не и резултатът е налице. Манчев опита да намекне, че е бил строг с колегите си. Изключително взискателен …

error: Content is protected !!