fbpx
БГ звезди

кадри bTV: Изтекоха кадри: Андрей и Гери Гунчева на дивана в стаичка във Фермата, жена му се намеси

Андрей Арнаудов направи включване от контейнера, в който той и екипа се подготвят между епизодите на „Фермата“.

Интересно беше, че този път включването е заедно с Гери Гунчева, която се бе излегнала на дивана.

В един момент се включи и жена му Емануела.

„Здравей, Еми“, каза Андрей.

„Гери ни балансира мен и Иван“, обясни Андрей.

В разговора в един момент се включи и Николета Лозанова.

Той обясни, че се надява да има и Фермата 10, но това е решение на телевизията.

Имаше и много запитвания дали да има нов сезон на „Къртицата“. „За съжаление на този етап не може българския пазар да издържи на 3 национални частни телевизии. Разберете, малък е пазарът. „, посочи той.

Водещият и продуцент издаде, че Фермата е запис, но в момента се записват епизоди, които са напред.

Андрей каза, че филмът „Гунди“ скоро ще бъде готов. Премиерата ще е в началото на 2024 година.

Той коментира и националния отбор по футбол. „Добре е да има по-добри футболисти. Докато нямаме 4-5 футболисти, които да играят в някое от топ първенствата, нещата няма да се оправят дори и духът на Йохан Кройф да стане треньор.“, заяви той.

 

В деветия сезон на „Фермата“ даже на водещите и продуценти Иван и Андрей взе да им става скучно да коментират само случките от стопанството.

В епизода в сряда вечер те леко игнорираха участниците в надпреварата с техните страсти и интриги.

Вечният дует се върнаха към своята „опосумска“ роля, позната още от „Сблъсък“ и мощно се подиграха с първото нещо, което ги е подразнило.

В този случай това бяха няколко уж умни цитати, които манекенки и инфлуенсърки пускат покрай снимките си по бански в Инстаграм.

Да цитираш Шекспир или Айнщайн, докато се снимаш полугола, не е добра идея, това заявиха Иван и Андрей и почнаха да дават примери.

Първа на мушката попадна Джулиана Гани. Покрай своя снимка по бански до басейн тя е написала „Когато душата е чиста, тя стига до големи хоризонти и дарява любов“.

„Големи са ѝ… хоризонтите. Наистина са големи!“, коментираха иронично водещите на „Фермата“, сякаш тотално забравили, че зрителите си чакат развитието на надпреварата, а не да видят бюста на Гани.

„От тази снимка обаче за душата ѝ нищо не става ясно“, смаза я с коментара си Иван Христов.

Следващата „жертва“ се оказа плеймейтката и бивша участничка във „Фермата“ Жанета Осипова.

Нейната снимка, с която се заядоха Иван и Андрей всъщност е доста стилна, особено на фона на други нейни кадри в интернет.

Водещите обаче бяха безпощадни към придружаващия текст „Всяка болка е временна“.

„Аз тука болка не виждам, на човек по-скоро хубаво може да му стане“, коментира отново Иван.

За да не излязат крайни злобари, те обърнаха шегата към себе си, като показаха как би изглеждала тяхна изкусителна публикация, подкрепена с мъдра мисъл.

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

error: Content is protected !!