fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Успехите на българските спортисти винаги са били повод за изблик на национална гордост, особено когато са на световно ниво. Трябва да признаем обаче, че понякога радостта от победите на Григор Димитров може и да стане прекалена и да прозвучи изкуствено и неискрено.

Точно на това станахме свидетели в предаването на Гала „На кафе“ по Нова телевизия. Панелистите размахаха тенис ракети като почит на успеха на Гришо в Бризбейн (или Бризбън, както е по-правилно да се произнася).

Основният „говорител“ по темата беше актьорът Дарин Ангелов, който обясни, че днес българите отишли на работа всеки с една ракета под мишница. Той измисли някаква история, как България преди години била влязла в икономическа криза, защото всички спрели работа, та да гледат българския тенисист на световните кортове. Макар и ентусиазирани, хвалбите му прозвучаха доста лигаво.

Само преди дни Дарко се изложи доста с коментари за Гришо и Джокович, като обърка кой на какъв турнир играе. Кой знае защо обаче, той остана „експерта“ сред панелистите по темата тенис. Докато актьорът досади на всичко с монолога си на разбирач, за останалите в екипа остана само да правят маймунджилъци с пособията за този престижен спорт.

Елизабет Методиева „не би го върнала“

Светската репортерка Елизабет Методиева също беше избрала Григор Димитров за акцент на рубриката. Тя пък се фокусира на историята с фенката, която размаха пред нашенеца българското знаме с надпис на английски „Ожени се за мен, Григор“.

Бети се появи с подобна табела. Гала нямаше избор и трябваше да я попита дали мечтае да се омъжи за световния спортист, известен и със завоеванията сред жените.

„За Гришо ли? Е, ако е рекъл Господ… Няма да го върна“, отвърна със самочувствие Елизабет. Малко неясно остана обаче дали тя изобщо познава лично Григор и ако не, защо си позволява подобно фамилиарничене.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!