Христо Проданов, БСП: Борисов подкупва българските граждани с техните пари за да си искара мандата

Новини
1
реклама
кадър bTV

„Онзи ден Борисов каза, че ще бъдат изразходвани 2 милиарда, но не е искал това да се обсъди. Той е свикнал да харчи така парите на хората – каза го на една пресконференция.

Политика се води в Народното събрание. Обществените средства се харчат с решение на Народното събрание, а не по усмотрение на Борисов. Той какво прави – обикаля с джипа из страната и раздава пари. Подкупва българските граждани с техните пари, за да си купи спокойствие, за да може да си изкара мандата. Тези панически действия са основание на това. Според нас, каквато и да е ситуацията, трябва да се работи по правилата – парите да минават през бюджета, да бъдат обсъждани. В последните 10 години България се управлява силово, мафиотски и поради тази причина хората са на улицата. Ние винаги сме били за увеличаване на пенсии, а те казваха – това е популизъм, няма пари. Как така сега пари се намериха“, обясни той.

„Много се надявам, че ще се стигне до предсрочни избори ако искаме да излезем от тази патова ситуация. Кой е създал негативното отношение към властта? Това е министър председателя. Това ако е нормална държава, министър председателя трябва да си подаде сам оставката дори да няма един човек на улицата. А улиците са пълни с хора“, каза той.
„БСП е в кондиция, гарантирам. Не сме разединени“, каза той по повод ситуацията в левицата.

Това, в което съм убеден е, че е по никакъв начин не трябва да се правят опити за оцветяване на протестите. На площада има най-лразлич„ни хора – с леви, с десни убедения, на различни възрасти. Те са се обединил в едно – срещу мафията. Трябва да се справим с това мафиотска управление“, завърши Проданов.

реклама
loading...

За да се докачите до властта отново сте готови да платите на всички протестъри ,та даже и гражданска война да запалите.Засрамете се ,преди зима ще изхарчите сума ти народни пари,а после каквото е останало от кокала ще оближете и за народа ще оставите бляновете му за светла демокрация,Но какво ще правите като от ЕС ви врътнат кранчето и си седнете на задниците?

1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Голямо отличие за Мутафчийски, стана Доктор хонорис кауза на Военноморското училище във Варна

реклама снимка: сп. „Контрафорс“ Началникът на Военномедицинската академия ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски бе удостоен с поредно научно звание – „Доктор хонорис кауза“ на Висшето военноморско училище, предаде topnovini.bg. Удостояването му е по решение на Академичния съвет на Морската академия за приноса му в развитието на образованието и медицината у нас, …

Новини
Бабикян от Отровното трио: И да направим партия, и да не направим, все ще ни ругаят

реклама кадър: YouTube/ Darik Plus Правили сме различни неща досега, за да изразим нашето недоволство от действията на правителството, обяви в ефира на „Дарик“ един от членовете на „Отровното трио“ Арман Бабикян и разказва как са се сдобили с прозвището „Отровното трио“ – много преди тазгодишните протести. Той обяви, че юли са решили …

Новини
КЗП: Не сушете маските в микровълновата и не ги правете от памперс

реклама Снимка: Pexels Съвети за изискванията към маските и методите за тяхното изпитване и ползване, представи Комисията за защита на потребителите на своя сайт. Те са изготвени на базата на стандартизационния документ за предпазни покрития за лице за  обща употреба за населението Споразумение CWA 17553:2020 „Маски за лице за населението. Ръководство за минимални …