fbpx

Христо Иванов: Готови сме на разговори с ИТН

Новини
външна реклама

Кадър видео Нова ТВ

„Демократична България“ е готова за разговори с партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ за подкрепа на следващо правителство, но се отказва да иска постове за свои министри. Това стана ясно от интервю на съпредседателя на обединението Христо Иванов пред Дарик.

„Никога не сме казвали, че ще подкрепим всяко правителство. Казали сме, че няма да поставим предварителни условия, свързани с наше участие в него. Нещо повече.

външна реклама

Ако сега нещо се промени, то ще бъде, че сме на ръба да заявим, че няма да участваме при каквито и да било условия със свои представители, за да изключим тази форма на опошляване. Става дума за представителство и за гаранции, че ще се правят някакви неща. И гаранциите, че ще се правят някакви неща, а други няма да се правят, минават винаги през хора в крайна сметка. Конкретен човек трябва да поеме тази гаранция“, каза Иванов.

Още в самото начало на интервюто той засегна темата за какво сме гласували на 11 юли и индиректно – начина, по който Филип Станев от ИТН обиди репортерка на ПИК.

„Гласувахме първо срещу това, че някой може да се държи публично като чобанин. Гласувахме срещу това някой да може да си мисли, че може да обижда хора, които публично му задават въпроси.

Никога не съм си представял, че може да защитавам някога някой от ПИК, които са излели срещу мен, семейството ми, партията ми всички възможни видове помии. Но така не се прави“, каза още той.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Пламен Николов към Беновска: Много харесах снимката ви с плавниците

външна реклама Кадър Нова и Беновска, ФБ Интересно предложение направи Пламен Николова на Беновска. Пламен Николов се здрависа с Илиана Беновска в кулоарите на Народното събрание и каза, че много е харесал снимката, на която Беновска е с негови плавници. външна реклама След което я попита плува ли. Беновска му …

Новини
САЩ маха визите за Хърватия

външна реклама Снимка pixabay В началото на тази година бе официално съобщено, че броят на отхвърлените американски визи за хърватски граждани през 2020 г. е спаднал под три на сто, което е предусловие за премахване на американските визи. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън е поканил Хърватия да се присъедини …

Новини
Борисов: Изроди! Кръстник на всичко това е Румен Радев

външна реклама Кадър видео ФБ „Наложиха страх, какъвто не е имало от времето на комунизма. Кръстникът на всичко това е Румен Радев. Правят ми се за успешни за два месеца. Нула са свършили. Как децата на Янев и Манолова бяха назначени, когато бях премиер. Защо не ги остъргахме? Нашата добрина …