Хотарена: БНТ спасява Ева Веселинова, блондинката готви нови проекти

Новини
10
реклама

Снимка инстаграм

Ева Веселинова подготвя собствено предаване и се оглежда за телевизия, където да работи, след като я изгониха от „На кафе” в Нова. Засега тя се издържа с реклами в Инстаграм, но не крие амбициите си скоро отново да се върне на екран. Говори се, че се надявала да я вземат в БНТ, дочу HotArena.

„Без теб не е същото, Ева! Но ти заслужаваш самостоятелно предаване! Бъди здрава и успех!“, пожелаха почитатели на амбициозната дама.

Още щом стана ясно, че Ева Веселинова вече няма да работи в „На кафе”, на страницата й в Инстаграм заваляха въпроси от фенове къде ще могат да я гледат оттук нататък. Много от тях обявиха, че вече ще сменят канала, щом по Нова започне дамското шоу на Гала.

Веселинова е едно от най-популярните лица на Нова в социалните мрежи. Тя се радва на над 61 хиляди последователи в Инстаграм, докато Гери Малкоданска например, която е една от наследниците й при Гала, има едва 38 хиляди. Благодарение на тази популярност водещата от Сливен не може да се оплаче от липса на пари. Но се очаква със слизането й от екран феновете рязко да намалеят, а това ще се отрази и на нейните приходи. Освен това за Ева е въпрос на чест да се върне триумфално в телевизията, твърдят запознати.
Според слуховете, Русата амбиция вече обмисля свой собствен проект, с който ще опита да се върна на малкия екран. Най-вероятно това няма да бъде обикновено дамско шоу, а предаване, което обхваща по-широк спектър от теми, включително социални и обществени, с каквито Веселинова се занимава още преди да влезе в „Господари на ефира”. Точно такъв тип репортажи тя направила впечатление на екипа на шоуто преди години и си спечели място сред лицата на Нова телевизия, пише „Уикенд“.

Към момента обаче в Нова няма място за Ева.

Тя си търси друг канал, по възможност – национален. Шансовете й за Би Ти Ви засега не са големи, но пък в БНТ напоследък вратите са отворени за всякакви водещи без ефир. Телевизията приюти Мариана Векилска и Митко Павлов – и двамата са бивши водещи на Би Ти Ви, които дълго не успяха да намерят тв ефир. Успехът им поне в интернет клони към нулата – Векилска има едва 1500 последователи, а Павлов – 3000. Феновете на Ева са в пъти повече и то все такива, които обичат да гледат телевизията. Блондинката би могла да гарантира рейтинг дори само с появяването си в ефир. Дали обаче ще успее да предложи достатъчно добро шоу, за да й бъде предоставена тази възможност, предстои да разберем.

Междувременно Ева даде израз на огорчението от уволнението си от Нова, намеквайки, че е изгонена оттам, защото не се е подмазвала. Затова пък се чувствала добре, защото съвестта й е чиста.

Тя обвини директно Гала в лицемерие, макар и да не я назова поименно.

„Прямите и искрени хора винаги носят една специфична и напълно естествена лекота, с която се носят из живота. Спя спокойно вечер, защото не съм направила лошо на никого! Живея живота си така, че да помагам на колкото мога повече хора. Не се подмазвам, не лицемернича и не се крия зад маската на дипломатичността. Постигнала съм всичко със собствени усилия и не дължа нищо на никого, което ми дава огромно спокойствие и увереност. Винаги подхождам с добрина и усмивка дори към хората, които не харесвам. И най-важното: нося слънцето в сърцето си, а то неминуемо огрява всичко около мен. Ето това е свободата”, „жегна” бившата си шефка Ева Веселинова.

реклама
loading...

За Ева е толкова лицемерна личност , който е гледал “ ЧЕРШКАТА на ТОРТАТА ще се сети , за какво става дума . Много лукава личност , личи и ,че дълго е живяла Гърция ! Определено не хубав човек не говоря за визията красива е , но отвътре нее Лицимер е !

Само клюки пишете тук !Да са живи и здрави да работят !Всеки си има фенове !

Гала се изчерпа. Беше интересно предаването в началото, но омръзна на хората. Нова да помисли, за някой по-млад човек, едно и също, до кога?

Ева е прекрасна! Винаги усмихнтата и винаги позитивна! Гала е самонадеяна, темерут, и, да, Ева я засенчва и , затова я изхвърлиха! А, това предаване на Гала, отдавна е изчерпано! Ева със сигурност ще направи нещо по-добро!

Тези тьпи ТВ предавания са насочени за задоволяване кОлтурните потребности на 80 -те процента дебили в РБ. А тази Ева не пада по-долу…

10 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дариткова за доклада на ЕК: Споменават ни чак на десета страница

реклама Редактор: Веселин Златков e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg кадър: новини.бг ЕК оценява усилията на България да се справи с корупцията, която е световен проблем. Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова на пресконференция на партията. Тя подчерта в доклада на ЕК за върховенството на закона в ЕС страната ни …

Новини
Сачева: За всички пенсионери – по 50 лв. бонус до март догодина

реклама Снимка ФБ Очаква се пенсионерите да получават добавка към пенсията от 50 лева до март месец догодина. Това каза социалният министър Деница Сачева след заседанието на ресорната парламентарна комисия. Вчера премиерът обяви, че допълнителни пари за пенсионерите ще има, докато има пандемия. Днес Деница Сачева обясни, че според статистическите …

Новини
МЗ: Удължава се автоматично срокът на ТЕЛК решенията до края на февруари

реклама Снимка pixabay Експертните решения на ТЕЛК и НЕЛК, чиито срок изтича по време на извънредната епидемична обстановка, ще продължат действието си три месеца след нейното изтичане. В момента извънредна епидемична обстановка в страната е обявена до 30 ноември, включително. Това означава, че срокът на всички експертни решения на ТЕЛК, …