fbpx

Хората се втурнаха да пазарят преди затварянето на моловете

Новини
3
реклама

Снимка pixabay

Предложението на здравния министър за затваряне на училища, магазини и ресторанти от петък докара предколедната паника и вкара хората в моловете. Опашки от сутринта в Джъмбо, масово купуват украса и подаръци за Коледа.

Ако ни затворят, няма как да не купим играчки за децата и украса за дома, заяви софиянка, дошла с двете си деца да пазарува. Тя каза, че с нейните съседки са си разделили големите магазините, за да могат в следващите три дни да купят на.необходимото за предстоящите празници, пише Стандарт.

На входа има опашка, спазва се дистанцията, но в магазина спазването й е невъзможно, има и хора с маски под брадата, защото не могат да дишат от горещината и огромните колички, които бутат.

реклама

Моловете също са пълни. Хората масово пазаруват дрехи за евентуалната карантина, коледна украса, домашни потреби. Сладкарниците са препълнени, хранителните магазини – също. Дистанцията обаче се спазва.

На изходите им отново стърчат пакетите с тоалетна хартия и мокри кърпички в препълнените колички.

Огромни опашки се вият в аптеките на моловете.

Опашки има и на банкоматите.

Някои от магазините вече са фалирали, а тези, които работят свалят цените всеки ден.

Заради Черния петък марковите магазини за детски стоки обявиха от понеделник намаления до 60 процента.

Днес обаче отстъпките вече стигат до 80 процента.

Казаха ни да сваляме масово цените и да стоим, докато има клиенти. Каквото можем, да продадем до петък, заяви продавачка в един от столичвите молове.

реклама
loading...

Не се казва пазарят,а пазаруват.Такива грешки са несериозни.

Не се казва пазарят,а пазаруват.Такива грешки са несериозни.

Е-е… хората са си хора. Всеки от нас има нужда от малко лично щастие и радост. Да сме живи и здрави по празниците и след това! За съжаление епидемията се разширява и задълбочава.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Доц. Ангел Кунчев: За всички, получили първа доза има и втора

реклама Кадър видео БТВ Кунчев увери, че ще има втора доза за всички, които са получили първата. Той подчерта, че не застъпват идеята на Великобритания да бъдат обхванати колкото се може повече хора, но само с една доза от ваксината. Получаваме по-малка пратка на ваксините на Pfizer заради реконструкция в …

Новини
Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на вируса

реклама Кадър видео Нова ТВ Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на COVID-19. С помощта на компютърен модел те са установили как могат да пресекат пътя на вируса към човешките клетки. За целта, според тях, е необходимо определен ензим в организма да бъде деактивиран.   Ставаме ли свидетели …

Новини
1
Ивелин Попов не отхвърли възможността да играе за националния отбор

реклама Снимка профил инстаграм Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността да се завърне в представителния ни тим. …