fbpx

Хепи Ванче се срина във Фермата и направи страшно отмъщение

Блиц Новини

Кадри БТВ

На Хепи Ванче хич не й върви този сезон във „Фермата“. И новата власт като старата, я назначи за ратай на цялата група. Това й дойде в повече и тя се срина емоционално, че се наложи Калин да я успокои и да поговори с нея.

Но след като се окопити от шока, че отново е в обора при животните, започна да гради стратегия как да им го върне. Първото, което направи е да се опълчи на фермера Веселка и да откаже да направи хляб на групата. Нахрани ги и със суров ориз, който не хареса на никой.

Ванче, трябва да се замеси голяма питка, имаме вече две печки, можеш и на двете да готвиш, подкани я Веселка да си свърши работата.

 

Ще ти готвя една манджа за обяд и вечеря. Не се занимавам с прибори и посуда, не ми влиза в задълженията, продължи опитите да се скатае от работа тя. Моята работа е да сготвя, аз няма да тичам от девето поле в десето, от едната къща в другата, аз си знам задълженията.

И се оплака колко некомфортно се чувства в стопанството и не може от работа да се наслади на залезите и на преживяването, за което е дошла.

Най-разтревожен от ситуацията естествено е Радо, отнася се до храната.

Веселка хвана здраво юздите в стопанството и се закани, че ако Ваня не изпълнява задълженията си ще бъде наказана.

 

Мисля че трябва продукцията да вземат мерки да я изгонят от играта, защото постоянно бойкотира и дразни участниците…изгониха Гечо, за нищо а тази жена я държат да сее само напрежение!!!. На това мнение са повечето от зрителите.

До сега почти не съм видяла някой да отиде ратай и да не почне да мрънка на втория ден, с изключение на Весето, ако не се лъжа. Работата на ратай никак не е лесна. Така, че до някъде я разбирам, защо толкова мрънка. Тя все пак е за трети път там

Бе то и аз намирам поведението Ванчето изнервящо и някак неадекватно, ама айде продукцията да се намеси малко, че да се поизредят и другите на ратайство.

Вече не ми се гледа Фермата. .с Ваня мрънкалото. И с вечните изявления няма да пека питки. Ще готвя по едно ядене за обяд и вечеря. . С вечните ревове и самосъжаления, номера без край само за да я съжалят.Не че другите Лили, Нина и Камелия са по различни. Ето затова Фермата вече става безинтересна и натоварваща за гледане. .

Много мързелива таз Ванче. Нищо не и се прави, всичко и е трудно. 


БТВ
Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов

Кадри: БТВ: Бащата на скандална участничка от „Игри на волята“ развълнува Билалов По изключително любопитен начин премина днешния епизод на „Стани богат“. Освен участниците, внимание предизвика и един от жокерите в публиката. Става дума за легендарния вратар на „Левски“ и националния отбор по футбол Стефан Стайков-Заека. Той бе жокер на …

Блиц Новини
НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията

кадри БНТ, Bulgaria ON AIR, Pixabay: НОИ обяви пенсиите по стаж, Асен Василев нарежда парите с увеличенията Националният осигурителен институт (НОИ) пусна нова електронна услуга, с която най-накрая всеки ще може да проверява лично, колко точно трудов стаж има. Така всеки може да види каква е пенсията му според стажа. …

Блиц Новини
Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си

Кадри БТВ: Любимата на Петър от Фермата Моника разтрепери България с тайната си Красивата Моника бе изритана единодушно почти от „Фермата“. Останалите от отбор „Елбетица“ не видяха у нея играч, готов да се бори и да печели. Тя показа доста слабости в пребиваването си вътре и нищо почти от същността …

error: Content is protected !!