fbpx

Хепи Ванче се срина във Фермата и направи страшно отмъщение

БТВ

Кадри БТВ

На Хепи Ванче хич не й върви този сезон във „Фермата“. И новата власт като старата, я назначи за ратай на цялата група. Това й дойде в повече и тя се срина емоционално, че се наложи Калин да я успокои и да поговори с нея.

Но след като се окопити от шока, че отново е в обора при животните, започна да гради стратегия как да им го върне. Първото, което направи е да се опълчи на фермера Веселка и да откаже да направи хляб на групата. Нахрани ги и със суров ориз, който не хареса на никой.

външна реклама

Ванче, трябва да се замеси голяма питка, имаме вече две печки, можеш и на двете да готвиш, подкани я Веселка да си свърши работата.

 

Ще ти готвя една манджа за обяд и вечеря. Не се занимавам с прибори и посуда, не ми влиза в задълженията, продължи опитите да се скатае от работа тя. Моята работа е да сготвя, аз няма да тичам от девето поле в десето, от едната къща в другата, аз си знам задълженията.

И се оплака колко некомфортно се чувства в стопанството и не може от работа да се наслади на залезите и на преживяването, за което е дошла.

Най-разтревожен от ситуацията естествено е Радо, отнася се до храната.

Веселка хвана здраво юздите в стопанството и се закани, че ако Ваня не изпълнява задълженията си ще бъде наказана.

 

Мисля че трябва продукцията да вземат мерки да я изгонят от играта, защото постоянно бойкотира и дразни участниците…изгониха Гечо, за нищо а тази жена я държат да сее само напрежение!!!. На това мнение са повечето от зрителите.

До сега почти не съм видяла някой да отиде ратай и да не почне да мрънка на втория ден, с изключение на Весето, ако не се лъжа. Работата на ратай никак не е лесна. Така, че до някъде я разбирам, защо толкова мрънка. Тя все пак е за трети път там

Бе то и аз намирам поведението Ванчето изнервящо и някак неадекватно, ама айде продукцията да се намеси малко, че да се поизредят и другите на ратайство.

Вече не ми се гледа Фермата. .с Ваня мрънкалото. И с вечните изявления няма да пека питки. Ще готвя по едно ядене за обяд и вечеря. . С вечните ревове и самосъжаления, номера без край само за да я съжалят.Не че другите Лили, Нина и Камелия са по различни. Ето затова Фермата вече става безинтересна и натоварваща за гледане. .

Много мързелива таз Ванче. Нищо не и се прави, всичко и е трудно. 

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!