fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Напусналата доста безславно новото издание на „Фермата“ стара героиня от аграрното риалити Хепи Ванче отправи доста сериозни обвинения към продуцентите Иван и Андрей. Според нея в този сезон на предаването тя е била нарочена да е представена като недоволна ревла. Това обаче не е реалността, а образ, който е фиксиран от екипа на „Фермата“.

Хепи Ванче гостува на „Преди обед“ заедно с певицата Лилия и пред Сашо Кадиев заяви, че страшно много неща от случилото се в стопанството са били изрязани.

външна реклама

Ваня Илиева всъщност била показала и щастливата си страна, която илюстрира и прякора ѝ.

Веселите ѝ моменти обаче не били показани, а само конфликтите, тъгата и сълзите.

Отпадналата ексшампионка обясни също, че Иван, Андрей и екипът им са изиграли огромна роля за най-странния момент от участието ѝ във „Фермата“ , а именно – смяната на отборите. Всъщност Хепи Ванче не била окончателно решила на мине от Старите герои при Новите надежди, но го споменала. От продукцията веднага се намесили, за да не се откаже от тази идея. Така смяната на отбора на практика се превърнало в нещо, от което Ванчето не може за да се отметне.

Лилия също призна, че нейния рев и негативните емоции също са присъствали в предаването повече, отколкото приятните моменти. Тя срещнала приятел, който ѝ казал, че два пъти си бил пуснал да гледа „Фермата“, и двата пъти първото, което виждал, било бесарабската българка да плаче. Певицата, която натъжи всички с напускането на „Фермата“, всъщност изобщо не е плакала толкова, колкото е показано в предаването.

Единственото, което Хепи Ванче не отрече, че е самата истина, е отношението ѝ към Камелия. Абсолютната непоносимост на бившата победителка към най-голямата фаворитка през този сезон е напълно реална. Ванчето даде много примери за интригите, които плете Камелия и добави, че след като е видяла това, което преди не е знаела, отрицателното ѝ отношение само се е засилило.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!