fbpx
Hell's kitchen

Кадри Нова ТВ

В нещо съвсем различно се превърна епизодът снощи на Хелс китчън. Готвенето отстъпи място на романтиката и вместо чинии на масите пред участниците заблестяха пръстени. След три отговора “Да”, ресторант номер едно на България бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци.

Денят за финалистите в кулинарното риалити започна изключително емоционално за тях. Те получиха писма от своите майки, в които бяха изразени подкрепа и любов, примесени с голяма доза кураж преди най-трудните битки в състезанието. Сълзи имаше  очите и на трите момчета.

Изненадите за Станислав, Димитър и Чоткин обаче не спряха дотук. Дамите на техните сърца Нели, Симона и Камелия дойдоха в Кухнята на Ада, за да готвят и да се борят заедно с тях. След изключително оспорвано съревнование, любимата двойка на зрителите – Димитър и Симона, спечели специалната награда на шеф Виктор Ангелов – романтична вечеря за двама.

 

Кулинарните съревнования за тримата финалисти продължиха и в следващото предизвикателство. Те трябваше да спасяват тримата от отбора на Златните – Пеньо Гатевски – Гатьо, Бони и Александра Гърдева. Всеки един от тях трябваше да се възползва от знанията и уменията на по-опитните си помощници, за да приготви свое авторско ястие, с което да впечатли шеф Ангелов. Всички се представиха впечатляващо, но първото място грабна тандемът на Димитър и Бони, което класира фолк певицата директно за големия звезден финал утре вечер.

След сблъсък между Гатьо и Гърдева победител излезе дамата, която пък ще трябва да се изправи срещу най-големия си враг Бони.

След като изплискахте легена с тройния годеж, пратихте и Бони на финал! Този епизод може с чиста съвест да го зачеркнете от аналите на предаването!

Тя не само стигна до финал,ами даже ще победи😡 Голяма актриса, голямо нещо. Направо си е за Оскар.

И едно „благодаря“ не каза на Димитър.

Нищо, че никой не я е канил😂 Тя си мисли, че Митко е извадил голям късмет с нея😂

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!