fbpx

Hell’s Kitchen България помогна на Реджеп да се върне в България

Блиц Новини

Кадър Нова ТВ

Победителят в третия сезон на най-гледаното кулинарно предаване в българския ефир се превърна в поредния участник, на който Hell’s Kitchen дава летящ старт не само в живота, но и в кариерното развитие, пише Нова ТВ.

„Hell’s Kitchen сбъдна една от моите мечти – да си отворя собствен ресторант. А другата мечта е да се върна да живея в България“, споделя Реджеп.

 

Той инвестира 100-те хиляди лева, които спечели от „Кухнята на Ада“, в собствена пицария. Роденият в Сърница млад готвач реши да използва наградата от Hell’s Kitchen, за да се върне в България за постоянно. Както е известно Реджеп напуска родината много малък заедно със семейството си и израства в Италия. След като се дипломира като готвач, намира работа в Германия и развива успешна кариера там. В кулинарното шоу става популярен с прозвището „Италианчето“.

„Тази победа ми донесе много. Чувствам се много горд със себе си. Първоначално не очаквах, че ще стигна до този етап, обаче когато останахме петима, бях сигурен, че моето място е на финала и най-накрая се случи. Това беше единствената ми цел“, споделя той.

„Италианчето“ избира да продължи професионалния си път в Пловдив. Той готви с италианска страст, тъй като е израснал на Ботуша и залага на пицата, вместо на завъртяни гурмета. А първият помощник в кухнята му се оказва не кой да е, а човекът, който му помага да развие таланта си – шеф Виктор Ангелов.

Цецо от Hell’s Kitchen: За момента във Франция имам по-широко поле за професионална реализация

„Днес аз работя за Реджеп. Така че каквото той поиска от мен, това правя. Тук съм, за да го подкрепя в начинанието му и съм се отдал напълно“, споделя шеф Ангелов.

„Hell’s Kitchen е трамплин за хора, които имат желание и талант, които искат да покажат. Имат какво да покажат и такива хора като Реджеп, които стартират свой собствен бизнес, след като вземат голямата награда са доказателство за това нещо. И Дани Спартак и Веси Чилева, всички се развиват чудесно. Динамиката на Hell’s Kitchen – това, че е много истинска, много неподправена, много динамична – това е магията. Това е възпитателният ефект. Желанието да предам опита си, енергията си на хората, с които съм заобиколен. Смятам, че е моя мисия и че това е начинът да ги вдъхновя да продължават напред“, категоричен е шеф Ангелов.

Кулинарното шоу Hell’s Kitchen се превърна в истинска академия за млади, амбициозни и успяващи хора. Вече три сезона то моделира талантите в кухнята, които демонстрират смело нови техники и въображение, както и характер на истински шефове.

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Блиц Новини
Луковит пропищя от щъркел, който кълве автомобили

Кадри Нова ТВ Малко комична история за агресивен щъркел разказаха хора от Луковит, но истинска. Те разказват, че животното кълве калници, сваля боята и нищо не може да го прогони от автомобилите. Щъркелът тормози Луковит и след завръщането си в града и поведението му дори ескалира. Часове след приземяването си …

Блиц Новини
Евгени Димитров – Маестрото: Търсим колоритни личности за „Бягство към победата“2

Кадри БТВ „Бягство към победата“ е едно риалити малко позабравено, тъй като минаха доста години от първото такова приключение, организирано и осъществено тогава от екипа на Слави Трифонов. Продуцентът му Евгени Димитров – Маестрото и отговорният редактор Йордан Свеженов споделиха любопитни подробности от подготовката в ефира на БТВ. Няма нито …

Блиц Новини
Проф. Рачев: Хората тръгнаха по любимите ми камизолки заради температурите

Кадри БТВ Няколко дни с високи температури напомниха, че лятото не е далеч, но циклон ни върна в реалността като понижи температурите, дори и под обичайните за това време на годината. Динамично и хладно време, паднаха хубави валежи точно където трябва. Вече не се притесняваме за туризма по черноморието. Как …

error: Content is protected !!