fbpx

Гуспата защити Иван и Андрей: Заставам с името си зад Фермата

БТВ

Кадри ФБ и БТВ

Голям шум се вдигна около спорната победа на Калин от новите надежди на аграрното предаване „Фермата“ след последния мъжки дуел срещу Димитър Господинов – Гуспата. Много зрители бяха на мнение, че трябва да го върнат в предаването или поне да се преиграе последната игра. Синът му Ивайло Господинов също изрази позицията си като защити пламенно баща си.

външна реклама

Това беше мъжка и пропита с феърплей битка от първата до последната минута и ние с моя опонент Калин нямаме никаква вина за нито една ситуация. Апелирам, не умаловажавайте нашата игра.
Между нас има мост и го построихме с уважение.
Напълно вярвам, че това което се случи е неволна грешка и няма никакъв умисъл в нея. Този гаф не ми гарантира на 100% че се връщах в играта, всичко е в сферата на хипотезата. Както можех да спечеля, така и да загубя.
Гордея се със синът си и неговото изразяване на позиция ми показва, че той се е превърнал в един истински мъж, който стои до баща си, така както аз съм заставал до него.
Независимо от хода на събитията, това вече е минало и заставам с името си зад Продукцията.
Гледаме напред с положителна нагласа.

Това написа той  социалната мрежа по отношение на битката и излизането си от предаването и отново получи подкрепата на феновете си.

Продължавай да бъдеш човек, възпитан и феърплей. Съжалявам, че сме озлобени, недоверчиви и смело,, нападаме“, но не очи в очи. Съжалявам, че сина Ви се е почувствал засегнат и обиден. Лошотията почивен ден няма. Аз не видях нищо лошо. Видях един баща, който не крие, а се гордее със сина си. Най-лошото е човек да не споменава децата си, да се държи все едно ги няма. А най-естественото е да говори за тях. Така че, не влизайте в обяснителен режим. Който има сърце, е разбрал. А играта, грешна, без грешна, щом нямаш претенции, всичко е наред. Това е. И ако прочетете този коментар, предай те поздрави на децата си и специални за сина. Да знае, че има и хора, които гледат човешки на нещата, не ви критикуват, а ви подкрепят. Злобата, с която сме принудени да се сблъскаме, ни калява нервите😀, прави ни по-устойчиви и силни.

Ти си прав за себе си Играта е само една игра Ти си стихия и продължи да бъдеш себе си Кръгом и пак напред Бъдете живи и здрави и Благословени

Гняв, омраза, разочарование, подкрепа от хората които следят предаването. Не е необходимо да има и простащина в думите. Браво Митаче! За всичко.
Липсваш като присъствие.
С уважение към теб за представянето. 🔥🙂
Прекрасен син си възпитал. 🙂

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!