fbpx

Гуспата вся страх и паника в противниковия отбор във Фермата

БТВ

Кадри БТВ

Безспорно един от най-силните играчи този сезон на аграрното риалити „Фермата е Митко Гуспата. Отборът на старите надежди го избра за ратай с цел да победи на арената и да донесе ценна точка за всички. След провала на седмичните задачи при новите надежди стана ясно, че фермера на старите ще реши кой да е първи дуелист, което доведе до големи притеснения сред мъжете на новите надежди. Радо както бе спокоен, че той няма да ходи на битка изведнъж се почувства застрашен, но и Гуспата използва момента да налее масло в огъня, като се пошегува с него и му съобщи, че са решили именно той да е първи дуелист.

външна реклама

Значи да мисля кой да избирам така ли? Това ли ви беше целта?, попита притеснения Радо. Браво Гуспа, аз си мислех, че искаш да излезеш първи дуелист ама явно тая година ще го караш по-леко.

Удари го на чест за да уязви противника и той да се отметне от решението си.

И така го държа под напрежение до момента в който съобщи, че изборът му е да е първи дуелист, което пък вече притесни всички останали мъже в отбора на новите.

Радо ме направи на две стотинки в обора, говори ми за чест, но нямаше как да му кажа, че каквото съм казал това ще бъде. Аз съм дошъл във Фермата за да изляза на арената и да изпитам това удоволствие отново. Така, че ще бъда там първи.

С последвалата си реч съвсем срина момчетата, потенциални съперници и те започнаха да гадаят, какво точно е искал да каже Гуспата.

Абе Ванка, какво мислиш, какво имаше предвид Гуспата с това сърце и душа. Не мога да разбера какво иска да каже, коментира притеснения Калин.

Всички дадоха заявка, че за тях ще бъде чест точно Гуспата да ги избере, но същевременно умираха от страх да не попаднат на арената.

Това не убягна на зрителите и разбира се те коментираха това „геройско поведение“ на новите надежди.

Давай, Гуспа! Докажи мъжество и грабни достойна победа! Късмет!

Е то в отбора на нови надежди няма умове)))В какво се цели Гуспата,май не му стиска да извика Радо на дуел

Умственият капацитет на новите “нАдЕждииии” доведе до капитулация в рейтинга на това предаване. Предаването не е интересно за зрителя…

Като изключим Влад, мъжете от Новите надежди са като Принцесата и граховото зърно, няма такива изнежени и капризни мрънкалници, че и неблагодарни въпреки цялото глезене от страна на Елена. Дали щяха да се държат така ако фермер беше мъж или очакваният елиминационен двубой беше женски?

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!