fbpx

Гуспата: Играх на инжекции със счупен пръст

БТВ

Кадри БТВ

След отпадането си от „Фермата“ Димитър Господинов – Гуспата е канен на всевъзможни места да разкаже за дуела, болките и излизането от аграрното риалити. Не пропуснаха да го поканят и в „Преди обед“, където Сашо Кадиев отново му зададе въпрос дали наистина е бил на инжекции.

Незнам откъде тръгна всичката информация, но да вярно е, потвърди Гуспата. Играл съм със счупен пръст, но това го установихме чак сутринта в болницата. Но не съм загубил битката заради това. Ако бях ударил Калин, щяха да загубят стратега си.

външна реклама

Опитвах се да обединя двата отбора, да ги забавлявам, да правим щуротии, да пеем, да се събираме. В крайна сметка това е идеята на този сезон, да градим мост между поколенията.

На въпрос за Хепи Ванче, Гуспата коментира, че реакцията й да се махне от отбора си е била прибързана и необмислена, защото се вижда, че дори и при новите не се вписва.

Според мен новите надежди направиха грешка, че оставиха Аксения да избира втори дуелист и резултата както видяхме е налице.

Нещата се развиват в ущърб на Хепи Ванче, в момента тя нито е със старите, нито с новите, които я подтикваха да влезе в дуел, с цел да отпадне от играта.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!