fbpx

Гривна с послание – идеалният подарък

Новини
реклама

Наближават два обичани от всички празници – Денят на влюбените и Денят на жената. И за да се подготвите навреме, ние ви предлагаме един чудесен подарък за вашата любима жена – гривна с послание и кристално сърце “Сваровски”. Ако търсите оригинален и практичен подарък за майка, баба, сестра, дъщеря или друга жена в живота ви – това е перфектният избор!

Може да избирате между няколко изящно гравирани надписи, в зависимост от това, за кого е подаръкът:

  • “Най-добрата баба“

  • “Най-добрата майка“

  • “Най-добрата леля“

  • “Най-добрата приятелка“

  • “Най-добрата госпожа“

  • “Най-добрата дъщеря“

  • “Най-добрата сестра“

Посланието на гривната е гравирано върху плочка с формата на сърце, която е изработена от най-висок клас медицинска стомана и е машинно полирана до огледален блясък. Гарантирано с най-високо качество! Не променя цвета си с времето.

Гривната с послание е ръчно изработена от ваксована корда и ослепително красиво кристално сърчице Сваровски, за да е още по-специален подаръкът за нея. Може да избирате между черен и бял цвят на кордата. Кристалното сърце също може да е в различни цветове. Дължината се регулира, за да пасне идеално на всяка нежна, дамска китка.

реклама

Гривната с послание е личен и оригинален подарък за всеки повод – имен ден, рожден ден, Коледа, а защо не да зарадвате любима жена и без повод. Така ще засвидетелствате любовта и обичта си към нея. Бъдете сигурни, че тя дълго ще помни този ден!

Деликатният и изящен вид на гривната позволява да се носи в ежедневието, както и за различни поводи. Това я прави и практичен подарък, тъй като, освен красива, е и многофункционална. Страхотно допълнение към всеки тоалет и визия!

Послание и блясък – чудесно съчетание! Ако искаш да зарадваш любим човек и да му подариш щастие и емоция, като му покажеш колко е важен за теб, лесно можеш да го направиш с нашите гривни с послание. Вечен подарък за скъп човек!

Разбира се, към всяка гривна с послание и сърце Сваровски получавате и сертификат за автентичност на кристала Сваровски.

Може да изберете и вариант на гривна с послание и сърце с кристали.

*публикация

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на вируса

реклама Кадър видео Нова ТВ Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на COVID-19. С помощта на компютърен модел те са установили как могат да пресекат пътя на вируса към човешките клетки. За целта, според тях, е необходимо определен ензим в организма да бъде деактивиран.   Ставаме ли свидетели …

Новини
1
Ивелин Попов не отхвърли възможността да играе за националния отбор

реклама Снимка профил инстаграм Чухме се с Ясен Петров. Аз се възстановявам от контузия. Нека да минат подготовките и да започна да играя и ще видим. Имахме доста конструктивен разговор с новия селекционер Бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов не отхвърли възможността да се завърне в представителния ни тим. …

Новини
Георги Гергов за Ковид-19: Толкова се пазих, и пак

реклама Кадър Канал 3 Пловдивският бизнесмен Георги Гергов е в болница в Пловдив, за момента без усложнения. Той изобщо не е имал симптоми, но решил превантивно да си направи PCR тест, който обаче се оказал положителен. Понеже страда от диабет, Гергов бил настоятелно посъветван от лекарите да постъпи в здравно …