fbpx

Готвачът на световни знаменитости и участник във „Фермата“, отпадна от надпреварата за 100 000 лв

Новини
5
реклама

Кадър видео БТВ

Никой не очакваше Стоян Маджаров да победи в мъжкия елиминационен дуел и почти всички участници във „Фермата“, които подкрепяха опонента му Илиан Кустев и бяха сигурни в победата му, бяха силно разочаровани. Само с една точка разлика, гайдарят от Копривщица надви известния готвач и прекрати участието му в шоуто.

Стоян влезе в сблъсъка обиден от думите на Кустев, че е безхарактерен и се закани да защити честта си на Арената. Той получи подкрепа и окуражителни думи от адвокатката Милена Станджикова, която коментира, че България има нужда от повече мъже като, пише Днес.

реклама

„Фермата е най-якото приключение в живота ми. На Арената всички ме подкрепяха – дори хората, които от кумова срама стояха зад Стоян. Сигурен съм, че с всички тях ще поддържам връзка до края на живота ми“, развълнувано каза Илиан, преди да напусне шоуто завинаги.

С отпадането си колоритният кулинар завинаги загуби шанса да се бори за голямата награда, с която се надяваше спаси ресторанта си, пострадал от пандемията. „Сега просто ще трябва да си изработя парите – от утре започвам и до Нова година ще наваксам“, заяви самоуверено Кустев, който е готвил за световни знаменитости в някои от най-елитните европейски ресторанти.

реклама
loading...

Едно е да си лаладжия , друго е да имаш истински възможности с покритие ! Очаквам същата съдба за Калоян и Петър ! Самовлюбени глупаци !

Калояне,невъзмож-
но е да се правиш
на мъж!!
Истински мъже с
комплекси няма!

Повече хора като Стоян трябва да печелят и да са пример за младите, а само влюбените Калоян и Петър и интриганта Кустев, срам за всички!

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дойче веле: Водещ експерт прогнозира: Вирусът изчезва до идната есен

реклама Снимка pixabay Професор Александър Кекуле сподели своя “работна хипотеза” за това кога пандемията ще приключи: “Ограничаването на заразата ще стане видимо за общество чак между април и юни, след като в началото на годината или най-късно през януари ще започнем да ваксинираме рисковите групи в старческите домове в Германия”, …

Новини
Ева Веселинова обяви щастливо събитие, ще става майка на близнаци

реклама Снимка профил инстаграм Това сподели самата тя с последователите си в профила си в инстаграм. От снимката личи, че щастливото събитие не е далеч. „Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен …

Новини
Галерия: Борисов готви чистка в редиците на ГЕРБ, Караянчева и Пламен Нунев на мушката

реклама Снимка профил ФБ Радикалните промени в партията се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните муцуни в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера, пише в новия …