fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия

Вече са ясни осмината финалисти в “Игри на волята”, след като Мишо изхвърли от надпреварата най-силната от жените – Виктория. По негови думи, това е станало с помощ от Господ, който му подсказал анаграмата в края на битката. Зрителите масово са на друго мнение, за тях “Господ” са продуцентите, които са предпочели него пред това да вкарат трета жена във финалите.

В племето на Старейшините пък си вдигнаха купон по случая, което показа ясно тяхното предпочитание кой да бъде последният финалист. Истината е, че и Дени и Дунев бяха притеснени от това, че Вики е силен играч и не е ясно дали ще е в тяхната коалиция.

Единствен Момчил призна преди дни качествата ѝ, но той също се зарадва, че един силен състезател е напуснал.

Сините си обещаха, че ще играят като коалиция във финалната фаза. Дени, Дунев и Мишо са сигурни, че Виолета, като майка на Дени, не само ще се присъедини към тях, но и ще привлече фаворитът Рълев. Пак Момчил беше този, който има друго мнение и е доста по-предпазлив в плановете.

Мартин и Рълев станаха опасно близки

Споменатата коалиция ще има една първа цел – да изгони Мартин. Много е вероятно сметките им да излязат криви. Елвиса за нула време успя да се сближи много силно с Рълев. Връзката им стана още по-силна след емоционалния разговор на Марто по лаптоп с дъщеря му.

След това Рълев сподели пред него съкровеното си желание и той да има семейство. Задушевният им разговор е залог, че тяхната тайна уговорка да играят заедно ще оцелее. Коя ще е първата жертва на този неочакван съюз? Най-вероятно Дунев.

Физически най-силният играч във финалите Мастагарков е в доста разкрачена позиция. Той също се надява на участие в голямата коалиция заради Дунев. Постепенно обаче и той започна да се подава на омайванията на Мартин, който му се извини за грубите обиди.

Соченият предварително за победител Рълев пък даде да се разбере само едно конкретно нещо – че иска да играе срещу Момчил на финал. Това със сигурност значи, че той няма да “стреля” по него, поне докато не дойде време за това.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!