Gong.bg има нов шеф, предстоят промени в Нова

Бисер Тошев заема мястото на Николай Александров в спортния сайт Gong.bg, съобщиха от Нова Броудкастинг груп (НБГ), цитирани от OFFnews.

Досега популярният спортен сайт се ръководеше от Николай Александров, който публично обяви, че напуска заради натиск на новия собственик върху редакционното съдържание. От медийната група отрекоха това и намекнаха, че целта е да се дискредитират сайтовете на групата в момент на преговори за продажба.

Бисер Тошев ще заеме позицията Мениджър „Съдържание и развитие“ на Gong.bg от 3 юни. Той ще отговаря за цялостната стратегия за подобряване на качеството и разширяване на съдържанието в сайта. Разнообразният опит на Бисер Тошев, познанията за спорта в България, опитът му като журналист, съчетани с неговия ангажимент към развитието на професията ще внесат нова енергия в екипа и ще имат важна роля за повишаване ефективността на работата в Gong.bg, допълват от НБГ.

Тошев е бил е заместник главен редактор в българската редакция на испанското футболно списание Don Balon. От 13 години е редактор в Sportal.bg.

От Нова съобщават още, че предстоят и промени в самата телевизия. Обединяват се новинарските екипи за телевизионните и онлайн новините.

„Във всички звена, свързани с реализиране на телевизионна продукция, продължава прегледът на ефективността на работа, с цел по-прецизно разходване на бюджетите“, се допълва в съобщението.

Активните промени в телевизията започнаха след продажбата ѝ на дружеството на Георги Домусчиев „Адванс Медиа Груп“.

 

loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Държавата отпуска 10 милиона лева грантова схема за туроператорите

Премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова се срещнаха с протестиращите туроператори, които работят в сферата на изходящия туризъм. Това беше едно от исканията на Обединение „Бъдеще за туризма“ „От Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ ще прехвърлим 10 млн. лв. на Министерството на туризма, които да …

Новини
OFFnews: Не, жената от село с бастуна изобщо не е провокатор. Пепи Генова е друг човек и няма нищо общо с жената с бастуна Лиляна Тасева

Кадър Нова тв Лиляна Тасева, а не Пепи Генова е жената с бастуна, която обикаля и влезе в конфликт с протестиращите в петък. Провокатор на ГЕРБ ли е жената с бастуна, заради която бе арестуван бившият пиар на кметицата на Младост Десислава Иванчева Петър Кърджилов? По-рано в петък въпросната дама …

Новини
С обещание Дани Кирилов тушира напрежението сред надзирателите

До 1-ви септември служителите на затворите остават в протестна готовност. Това заяви Ивайло Григоров от Синдиката на служителите на пресконференция пред пред сградата на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ в София, съобщи БНР. Сутринта той е получил обещание от министъра на правосъдието Данаил Кирилов, че след първи септември ще бъдат …