fbpx

Голямо плюскане във Фермата втрещи гладните зрители в България

БТВ

Кадри БТВ

След оспорвана битка в отборното седмично състезание, новите надежди и по-точно Ваня и Влади надделяха над Веселка и Чавдар и спечелиха така желаната награда посещение в рибен ресторант.

Целият отбор се бе нагласил за събитието – гримове, прически, аксесоари.

външна реклама

Зверски съм гладен и нямам търпение да седнем на масата и да освиним от ядене и пиене, каза с нетърпение Калин. На моменти си мисля, че Радо не е с нас, яде и мълчи, но се радвам, че ще се „надумка“ и ще има известно време спокойствие.

Манджата сплотява, бе коментара на Влади, а Ваня взе думата и се наложи на няколко пъти да я прекъснат.

Да сме живи и здрави, Господ си знае работата и доброто възтържествува, коментира тя след няколко чашки винце.

Думите обаче, които излязоха от устата на Камелия шокираха всички:

Ванче всички сме зад теб, не се притеснявай, всичко е топ, ние сме зад тебе, нямаме лоши мисли, всичко е „хепи“. Нищо общо с това, което говореше досега и може би ще говори и след като слегне храната и огладнеят отново.

След обилният обяд на всички им стана лошо от преяждане, дори и Радо каза, че не е гладен.

Тава не убягна от погледа на зрителите и направи много лошо впечатление от и без това не много харесваната Камелия.

Ванчето писна 2 чаши и вече е приятелка с всички. Няма значение, че я плюват. Американската мечта говори каквото се не сети по неин адрес ама като седна на ядене и пиене и тя започна да сменя тона. Ей, големи смешните- за нищо ще те въздигнат или стъпчат.

Най-мразените от злобните им съотборници им спечелиха плюскане и утре като огладнеят пак наново ще почнат със нападките!

Радо е най доволен, че ще напълни червото.

Камелия: не се притеснявай, Ванче, всички сме зад теб!
Пак Камелия, два дни по-рано: Аз ше гласувам за теб да станеш пак ратай, Ванче.

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!