fbpx
Блиц Новини

кадър Нова телевизия

портът дава, но и много ограбва, това призна в много искрено интервю по Нова телевизия една от най-харесваните участнички в “Игри на волята” Мария Оряшкова. Най-успешната ни състезателка по самбо и джудо, която отпадна от надпреварата, обяви след последната битка, че спира да се състезава. Но причината за това е доста по-различна и дълбока от това, което се видя в предаването.

“Сам си. Няма при кого да се прибереш, няма за кого да живееш. След състезание сутрин ставаш и си сам”, изповяда се славната шампионка в сутрешния блок в неделя.

Оряшкова каза също, че преди предаването вече е обмисляла са сложи точка на състезателната си кариера. Това е станало след поредната операция. Според нея човек трябва да не се увлича и да знае границата на глупостта, след която амбицията да продължаваш става безсмислена.

Мария Оряшкова мечтае за семейство и деца, но това не значи, че ще се впусне в неразумни отношения. Тя даде ясно да се разбере, че няма да търси избраник, с който да продължи живота си, но е убедена, че ще го срещне по естествен път.

Голямата спортистка разкри емоционално и най-драматичното си решение, свързано със спорта. На 18 години тя губи майка си. “Бях на състезание и трябваше да реша – да продължа или да се откажа. Направих това, което усещам”, сподели тя. Мария продължава и печели състезанието, след което се прибира за последно сбогом с най-близкия си човек.

Няма пари, живея долу-горе с една минимална заплата от спорта, призна шампионката

Оряшкова мечтае за собствена зала, в която да предава опита си на следващите поколение самбисти и джудисти. “Всеки, който се е отказал от спорта, трябва да направи нещо – не за държавата си, държавата да се оправя сама, но за децата”, заяви шампионката.

Оряшкова сподели и тъжната истина за парите на спортистите в България. “Пари няма. Ако разхвърляш това, което получаваш за световна титла назад за годините, в които си се подготвял, се получава една минимална заплата, нещо такова”, обясни тя.

Шампионката каза също, че ще направи само едно изключение и ще се състезава отново, но само ако я поканят отново в предстоящия звезден сезон на “Игри на волята”.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!