fbpx

Голяма излагация на Сашо Кадиев в ефира на БТВ

БГ звезди

Кадри: БТВ

По нестандартен начин започна днешното издание на предаването „Преди обед“ по БТВ. Ко-водещият Александър Кадиев реши да покаже на какво е способен с футболната топка в студиото, подгрявайки за световното първенство в Катар, което стартира на 20 ноември.

външна реклама

Той първо жонглираше с коженото кълбо, но не особено успешно. Топката му избяга, той я подгони, след което направи няколко финта, а накрая шутира силно. Изненадващото тук бе, че отправи топката по посока на колежката си Деси Стоянова и като по чудо не я уцели, което щеше да доведе до доста неприятна контузия.

Тези няколко секунди обаче показаха, че актьорът явно рядко спортува, тъй като сериозно се задъха. „Господи, отдавна не бях играл футбол“, каза той, а Стоянова призна, че е учудена от това, че се е докарал до това състояние за около половин минута. „Да бе, аз играя от един час тука. На мен ми викат Сашо Бекъма. Малката Кама ми казват“, пошегува се Кадиев.

След това той и Деси продължиха футболната тема със своите седмични коментатори – братята Благовест и Светослав Аргирови. Оказа се, че те са големи привърженици на футбола. Разказаха, че са направили песен за световното по футбол в Мексико през далечната 1986 г., в която са пяли дори Боби Михайлов, Наско Сираков, Георги Димитров и Емил Костадинов. Аргирови пътували с отбора и си изкарали много добре там, въпреки, че „лъвовете“ не успяха да запишат победа на терена.

Благовест и Светослав били фенове на Италия, но поради това, че „Скуадра Адзура“ ще отсъства от Мондиала в Катар, щели да подкрепят Бразилия и Аржентина. Оказа се, че единият близнак е фен на ЦСКА, а другия – на „Левски“.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

БГ звезди
Такова нещо не се е случвало в „Стани богат“! Дразнител побърка Билалов

Кадри: БТВ Нещо изключително рядко се случи в излъчения тази вечер епизод от „Стани богат“. Водещият Михаил Билалов се ядоса заради случващото се в студиото. Той дори стана от стола си и тръгна към участника тази вечер – Димитър Петров, около който постоянно кръжеше муха. външна реклама Още при първото …

БГ звезди
Патрашкова с подробности за насилника над Диана Димитрова

Кадри: Фейсбук – Диана Димитрова, „Нова телевизия“, „Инстаграм – Кристина Патрашкова“ Журналистката Кристина Патрашкова разкри подробности около случая с актрисата Диана Димитрова. Тя посочи, че явно знае кой точно е насилникът. външна реклама Припомняме, че преди дни тя публикува пост, в който твърди, че по време на снимки преди пет …

error: Content is protected !!