fbpx

Голяма излагация на Сашо Кадиев по БТВ като видя Ирина

Блиц Новини

кадри bTV: Голяма излагация на Сашо Кадиев по БТВ като видя Ирина

Дори и най-опитните водещи не са застраховани срещу рисковете на живото предаване. В това се убедиха зрителите на „Преди обед“ на bTV, които видяха как Сашо Кадиев беше предаден от аксесоар, на който разчитат много мъже.

Водещият преживя опасен инцидент в ефир, след като закопчалката на тирантите му се откачи и ластичните ленти изплющяха звучно. Който е преживявал подобна „авария на гардероба“ си знае, че освен срамна, тя може да е и болезнено, особено ако закопчалка те перне в лицето.

външна реклама

Деси Стоянова и гостите в студиото звучно се засмяха на ситуацията. Сашо Кадиев пък веднага обвини чаровната седмична коментаторка Ирина Денева, че тя е виновна за ситуацията. „Покрай теб хвърчат тиранти“, коментира той, понеже тъкмо я представяше, когато стана инцидента.

Модната блогърка и диджей не се засегна, първо защото е широко скроен човек, второ, защото е била част от екипа на „Преди обед“ и познава отлично чувството за хумор на Сашо.

Колежката му Деси Стоянова пък беше причина за друг изблик на смях в студиото по време на предаването.

Тя съобщи абсурдна новина, която обаче има много сериозен източник – германската новинарска агенция Дойче Веле. В нея се обявява научното откритие, че доматите издават високочестотен звук , когато ги режат. Това означавало, че те усещат, когато ставата на храна, а „писъкът“ им се чувал от насекомите.

„Доматите се оплакват на пчеличките“, така обобщи Деси странната новина и предизвика неудържим смях в студиото. Кадиев пък доразви темата, като заяви, че доматите са дрогирани, защото са расли с тор. Размяната на глупости по темата продължи още малко, като Деси разказа как кактусът ѝ си е отмъстил, като я е убол след като тя го изтървала. За щастие, рекламите прекъснаха тирадата, която взе да излиза извън контрол.

 

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!