fbpx

Голяма излагация на Сашо Кадиев по БТВ като видя Ирина

Блиц Новини

кадри bTV: Голяма излагация на Сашо Кадиев по БТВ като видя Ирина

Дори и най-опитните водещи не са застраховани срещу рисковете на живото предаване. В това се убедиха зрителите на „Преди обед“ на bTV, които видяха как Сашо Кадиев беше предаден от аксесоар, на който разчитат много мъже.

Водещият преживя опасен инцидент в ефир, след като закопчалката на тирантите му се откачи и ластичните ленти изплющяха звучно. Който е преживявал подобна „авария на гардероба“ си знае, че освен срамна, тя може да е и болезнено, особено ако закопчалка те перне в лицето.

Деси Стоянова и гостите в студиото звучно се засмяха на ситуацията. Сашо Кадиев пък веднага обвини чаровната седмична коментаторка Ирина Денева, че тя е виновна за ситуацията. „Покрай теб хвърчат тиранти“, коментира той, понеже тъкмо я представяше, когато стана инцидента.

Модната блогърка и диджей не се засегна, първо защото е широко скроен човек, второ, защото е била част от екипа на „Преди обед“ и познава отлично чувството за хумор на Сашо.

Колежката му Деси Стоянова пък беше причина за друг изблик на смях в студиото по време на предаването.

Тя съобщи абсурдна новина, която обаче има много сериозен източник – германската новинарска агенция Дойче Веле. В нея се обявява научното откритие, че доматите издават високочестотен звук , когато ги режат. Това означавало, че те усещат, когато ставата на храна, а „писъкът“ им се чувал от насекомите.

„Доматите се оплакват на пчеличките“, така обобщи Деси странната новина и предизвика неудържим смях в студиото. Кадиев пък доразви темата, като заяви, че доматите са дрогирани, защото са расли с тор. Размяната на глупости по темата продължи още малко, като Деси разказа как кактусът ѝ си е отмъстил, като я е убол след като тя го изтървала. За щастие, рекламите прекъснаха тирадата, която взе да излиза извън контрол.

 

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!