fbpx

Голям спор се разрази заради епизода от „Смени жената“

Блиц Новини

Кадри видео БТВ

Зрителите се разделиха буквално на две в мнението си за двете дами, които размениха за кратко бита си, навиците си, вижданията си за живота. Отзвукът от епизода е голям, коментарите валят, нападателни или одобрителни изразяват мнението си от това, което показаха двете героини.

Петя от В.Търново беше въздържана, въпреки директните обиди. Браво! Тя е наясно кое в по-ценно – чистата празна къща или усмивката на дечицата й . Петя беше по-адекватната в случая! Направи си изводите , без да драматизира! Поздрави и благопожелания за семейството й!

Казват, че по умният и възпитан премълчава. За мен точно така стана. Издържа спокойно нападките на моделката, която си помисли, че за една седмица се е научила да гледа деца! Да създаде живот и тогава да коментира!

Няма право моделката така да се държи!

Тъжно е наистина това което е истина за БГ.. Мн семейства за жалост са така.. Но евала на майката и бащата, че успяват с тези слънца, които ги имат.. По-голямо щастие от децата няма. Браво и на двамата, че са силни и колкото да им е трудно, ще успеят.. Тяхната къща може да не е лукс, но е богата от детски смях. Нека са живи и здрави🍀

 

На другият полюс са мненията на тези, които са съгласни с Кристин:

Моделката беше права! Не може да си гледаш децата в такава мръсотия. Не става въпрос за пари, а за хигиена. Всичко което Кристин й каза, беше истина! Лесно се правят деца, но който си е писюр, си остава такъв.

На мен пък Кристин много ми хареса! Работлива, свърши си идеално всичко, което се изискваше от нея! А другата, имала 5 деца, и какво – живеят в кочина. Никаква хигиена, в какви ценности възпитава децата си? Само парадира с тях. Това да се решиш да имаш толкова деца е и отговорност към тях.

Човек трябва да живее така че да се чувства добре. Това, че едната се грижи за себе си и има възможност да се поглези, не й пречи и да създаде уют у дома. А да квалифицирате хората с разни епитети е признак на комплексарщина. Наистина няма по истинско нещо от децата , но да ги родиш и да ги обречеш на мизерия това е чист егоизъм. Децата трябва да имат пример за подражание, а тя какъв пример им дава. Личната хигиена е първото нещо на което трябва да се научат, а те не знаят за какво служи четката за зъби. Иначе на всички ни е хубаво да се радваме на децата си. Но по важно е, те да могат да се впишат в обществото и да оцелеят и без нас. Ние не сме вечни а и те няма да са вечно до нас.

Кристин е права! Щом не можеш да осигуриш уют и чистота защо раждаш толкова много деца? На това ли ще се научат тези деца,на мизерия, не миене на зъби….Както каза самата Кристин между беднотия и мизерия има голяма разлика !

Този спор няма как да се реши, хората са различни и виждат света около себе си по-различен начин. Трудно е жената да балансира с всичко – грижа за семейството, децата, къщата, но еднакво внимание трябва да се обръща на всички тези неща.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!