fbpx

Голям смях с избора на Ергена Алек: По къси гащи в изискан ресторант?!

Блиц Новини

кадри bTV

В третия сезон на „Ергенът“ зрителите изглежда вече не се впечатляват от раздорите между момичетата, нито от това, че някои дами с претенции изхвърчат рано от имението. Това са абсолютно нормални неща за романтичното шоу.

По-интересното този път е самият Ерген. Алек Младенов се оказа странна и малко трудна за разгадаване личност. Мистерия остават много неща при него – дали предпочита по-млади или по-зрели жени, защо толкова иска да бие баща си по брой деца, както и защо изобщо се е навил да е в предаването, ако парите от телевизията не са фактор?

След третия епизод на „Ергенът“ се появи и още една мистерия – кой облича Алек Младенов и кой му е казал, че късите панталони са подходящи за романтична вечеря в скъп ресторант?

Извън шегата,

официалните мъжки къси панталони наистина съществуват,

но не са за всеки мъж и са всеки повод, особено в съчетание със сако.

Въпросът за облеклото всъщност е важен, защото е част от пъзела, който ще покаже дали Алек Младенов е себе си в предаването или просто играе роля.

Друга ситуация пък показа, че някои от участничките изобщо не харесват режисираните моменти и нагласените по сценарий отношения помежду си. Това се видя много ясно, след като една от фаворитките – Магдалена, направи скандал, че я карат да слуша глупостите на Виктория, която се оформя като злодеят на новия сезон на „Ергенът“.

Магдалена се опита да говори с Виктория, явно само по волята на продукцията. Втората обаче каза, че има неща, които не ѝ се споделят. „Е, като няма да си споделяме, защо изобщо сме тук?!“, ядоса се Магдалена, която се обърна директно към екипа, който беше създал сцената.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!