fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Голям реалити сеир в ефира на БТВ с Александра Гърдева от Ергенът, гостът не издържа

БТВ обърна сутрешното си студио в реалити формат като ниво и участници.

Летните отпуски явно са оголили сериозно екипа на bTV, затова в актуалните предавания на телевизията започнаха да стават абсурдни гафове.

Един от тях се видя в сутрешния блок в сряда, когато в студиото цъфна Александра Гърдева от първия сезон на “Ергенът”.

Наред със значително по-авторитетни гости, тя беше поканена да коментира последните промени в Закона за интимните връзки.

Темата е продиктувана от случилото се с Дебора от Стара Загора, която получи 400 шева.

Т.нар. психоложка, която всъщност се занимава основно с астрология, прераждания и хипноза, направи това, което можеше да се очаква от нея.

А именно – наговори куп общи приказки, буквално изяждайки времето на останалите участници.

Те имаха да кажат далеч по-съществени и важни неща и за закона, и за смисъла на гражданските протести срещу насилието.

За сметка на това обаче Росен Цветков , “резервният” водещ на мястото на Злати Йочев, даваше през цялото време превес на нейните “откровения”.

Дали парламентът е приел на най-добрите възможни мерки срещу насилието?

Отговорът на Алекс Гърдева беше дълбоко лаишки: “Реакцията е донякъде адекватна, защото все пак се прави нещо по случая”.

Това заяви тя като “авторитет” по темата.

Алекс изръси и още бисери, като например:

„Агресията е нещо много по-дълбоко от закон, тя е вътре в нас. Отговорността е на всеки един от нас“.

Психологът Иван Игов в един момент не издържа на разсъжденията на риалити звездата и я попита изненадващо дали жените наистина харесват “чувствителни” мъже като Тити Папазов.

“А, не винаги е така”, отвърна видимо объркана Алекс.

За финал тя каза, че за да се справим с проблема, трябва да бръкнем дълбоко в себе си и да извадим болката, която се превръща в агресия, като се свържем с вътрешната си същност.

На практика това си беше чиста самореклама на скъпите сеанси, с които се занимава Алекс.

Освен това остана пълна мистерия защо bTV търсят мнението на участничка в “Ергенът” – шоу, което се смята за доста унизително за много жени.

Там дамите се подлагат на куп унижения само, за да спечелят вниманието на мачото, който като господар се разпорежда с тях.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!