fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Голям реалити сеир в ефира на БТВ с Александра Гърдева от Ергенът, гостът не издържа

БТВ обърна сутрешното си студио в реалити формат като ниво и участници.

Летните отпуски явно са оголили сериозно екипа на bTV, затова в актуалните предавания на телевизията започнаха да стават абсурдни гафове.

Един от тях се видя в сутрешния блок в сряда, когато в студиото цъфна Александра Гърдева от първия сезон на “Ергенът”.

Наред със значително по-авторитетни гости, тя беше поканена да коментира последните промени в Закона за интимните връзки.

Темата е продиктувана от случилото се с Дебора от Стара Загора, която получи 400 шева.

Т.нар. психоложка, която всъщност се занимава основно с астрология, прераждания и хипноза, направи това, което можеше да се очаква от нея.

А именно – наговори куп общи приказки, буквално изяждайки времето на останалите участници.

Те имаха да кажат далеч по-съществени и важни неща и за закона, и за смисъла на гражданските протести срещу насилието.

За сметка на това обаче Росен Цветков , “резервният” водещ на мястото на Злати Йочев, даваше през цялото време превес на нейните “откровения”.

Дали парламентът е приел на най-добрите възможни мерки срещу насилието?

Отговорът на Алекс Гърдева беше дълбоко лаишки: “Реакцията е донякъде адекватна, защото все пак се прави нещо по случая”.

Това заяви тя като “авторитет” по темата.

Алекс изръси и още бисери, като например:

„Агресията е нещо много по-дълбоко от закон, тя е вътре в нас. Отговорността е на всеки един от нас“.

Психологът Иван Игов в един момент не издържа на разсъжденията на риалити звездата и я попита изненадващо дали жените наистина харесват “чувствителни” мъже като Тити Папазов.

“А, не винаги е така”, отвърна видимо объркана Алекс.

За финал тя каза, че за да се справим с проблема, трябва да бръкнем дълбоко в себе си и да извадим болката, която се превръща в агресия, като се свържем с вътрешната си същност.

На практика това си беше чиста самореклама на скъпите сеанси, с които се занимава Алекс.

Освен това остана пълна мистерия защо bTV търсят мнението на участничка в “Ергенът” – шоу, което се смята за доста унизително за много жени.

Там дамите се подлагат на куп унижения само, за да спечелят вниманието на мачото, който като господар се разпорежда с тях.

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!