fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Въпреки че в сряда имаха тежко предаване с първия голям предизболен дебат, водещите на „Тази сутрин” по bTV Мария Цънцарова и Златимир Йочев гледаха на живо финала на „Денсинг старс”.

По време на „раздумката” на сутрешния екип, колегите започнаха да убеждават Цънцарова, че трябва да участва в следващото издание шоуто.

Водещата от своя страна се опита да прехвърли това предизвикателство към тях. Синоптичката Стаси Цалова директно си каза, че е зле в танците и не е д-р Щонова, за да се справя и с тях и с задълженията си на родител.

Митко Тасев също беше откровен, че това не е за него, защото изпитът, който най-много му се е опънал в Спортната академия е бил точно по народни танци.

Злати Йочев някак си никой не го и сложи в сметките за евентуалните звездни танцьори. Единствено новинарката Поли Мечкуева каза, че готова да се пробва на паркета.

Цънцарова директно заяви, че не иска да се излага, макар че вече има опит в танците, при това с колегите си Митьо Маринов и Леда Виденова. Това и беше припомнено от продуцента на предаването. Водещата обаче директно размаха пръст и го заплаши изобщо да не е посмял да пусне кадри от това изпълнение.

Колегите ѝ пък заявиха, че Цънцарова е идеална за „Денсинг старс” именно заради твърдението си, че не може да танцува, както и заради спортната си натура.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!