fbpx

Геро гони Гала от „На кафе“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Днес е ден на хумора и шегата и кой друг, ако не Геро се пошегува с Гала и я накара да подскочи и да се замисли за бъдещето си.

Вече махам вечерните формати. Не знаете ли? Това ми беше последния лайв. Обадиха ми се от ръководството на Нова телевизия и ме помолиха да поема „На кафе“ като водещ. Гала минава на моето място. Тя ще води с Рачков „Като две капки вода“ и ще довърши сезона.

Аз се съгласих само с едно условие, няма да е „На кафе“, а „С кафе“.

Геро обеща като един бъдещ шеф да запази персонала и гравитиращите около Гала всяка сутрин. Ще сложа един началник вътре при тях – Криси Патрашкова, тя си знае и ми вдъхва най-много доверие.

За Дарин Ангелов бе категоричен:

Да не говорим за хора, които имат проблеми със здравето и психиката си. Все пак тези предавания имат и социална програма.

На въпрос как ще стане рано, за да го води отговори категорично:

Бооооже, ставам рано и бам бам до 11 часа го изплясквам и после си гледам кефа. Гала какво се оплаква, ставаш, отиваш, приключваш и заминаваш. Тя сега ще види лесно ли е вечер да се води.

След всичко, което видя Гала коментарът й бе следния:

След всичко, което мислех за него. Колко хубав е станал, фантастичен, сега ме отсвири. Щял да го „омаха“ предаването до 11 часа.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!