Най-оспорваното кулинарно състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България навлезе в своята решаваща фаза. Миналата седмица готвачите на шеф Виктор Ангелов се бориха за най-голямото отличие в Кухнята на Ада – черните куртки.
Гергана обаче не успя за грабне своя черен пагон и напусна състезанието за наградата от 100 хиляди лева и титлата „Най-добрият професионален готвач на България за 2020 г.“пише Вести
Гергана беше запомнящ се участник в третия сезон на формата със своя огромен хъс за победа. Тя е на 30 години от гр. София, готвач, който обича да импровизира в кухнята и смята, че ѝ се получава. Казва, че има добро чувство за хумор и бърза реакция, а и не се отказва лесно. Най-голямата й кулинарна мечта е да стане шеф сладкар и да има собствена пекарна.
Ето какво сподели Гергана за своето участие в Hell’s Kitchen България.
Как ще опишете участието си в Hell’s Kitchen България?
„Кухнята на Ада“ е едно неповторимо усещане, което със сигурност се случва веднъж в живота и не може да се сравни с нищо друго! Там преминаваш през всички възможни емоции – щастие, смях, сълзи. Едно изключително забавно пътешествие, носещо със себе си нови приятелства, прекрасни спомени, опит и най-вече желание за покоряване на нови върхове.
Продължение на интервюто с Гергана четете ТУК