fbpx
БТВ

Кадри: БТВ

Бившата Мис „България“ Гергана Гунчева и популярният спортен журналист Петър Бакърджиев разкриха всичко около раздялата помежду си в предаването „Търси се“. Двамата имаха 10-годишна връзка, плод на която са синовете им Самуил и Максим, но през 2021 г. се разделиха. Въпреки това, те са запазили много добри отношения, развиват отлично приятелство в момента, а родителството им е напълно поделено. Още по-интересното е, че наскоро Гунчева, която също е спортен журналист, започна работа при бившия си съпруг в редакцията на БТВ.

външна реклама

„Работата и децата запълват цялото ми ежедневие. Децата винаги ще са на първо място, а работата си ми е втората любов. Разделени сме с Пепи официално от миналата година. Не отглеждам сама децата, отглеждаме ги заедно, напълно споделено родителство. Те са толкова време с мен, колкото и с него. Не мога да се оплача, бабите също помагат. Не се чувствам самотна майка“, каза Гунчева, която бе поредният гост в предаването „Търси се“.

„Много време ми отне да взема решението за раздялата. Близо две години. Опитахме се да съхраним това, което сме изградили. Правихме опити в тази насока, но в крайна сметка не се получи. За мен решението беше много обмислено и затова не исках да избързвам. Сложно е, комплексни са нещата. Аз съм по-скоро инициаторът това да се случи, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи и в ежедневието си да се чувстват добре. И когато любовта си отиде, няма смисъл да я задържаш зад едни стени, когато я няма, само и само да се правим на семейство. Това не е полезно нито за самите възрастни, нито за децата, защото те ги усещат тези неща и израстват в една нездрава среда. Дори и да няма никакви скандали и пререкания. Ние никога не сме се карали със скандали, ние до ден днешен сме страхотни приятели. Но въпреки това енергията се усеща и смятам, че така е по-добре. И наистина към момента децата се чувстват добре. И са обичани по същия начин от двама ни. Чувствам се спокойна след раздялата. Знам, че съм взела правилното решение. Не съм се колебала нито веднъж след като съм го взела“, сподели 35-годишната Гунчева.

„По принцип след раздяла хората не могат да останат приятели, защото слагат себе си на първо място, но при нас не стана така. Ние също имахме някакви малки критични микро моменти, в които можехме да оставим егото да надделее. Когато поставиш децата на предно място и си преглътнеш гордостта, нямаш поводи да се караш. Нашата връзка на приятелство тепърва се развива все по-добре“, сподели още Мис „България“ 2004.

В предаването бе включен и самият Петър Бакърджиев, който също разказа за връзката им и раздялата. „С появата на Гери аз се научих да споделям. По принцип съм малко индивидуалист в живота и дори съвместното съжителство, а в крайна сметка и раздялата, показаха, че поне аз може би не съм си научил урока. Ние с нея започнахме да мечтаем за някакви неща, които всъщност постигнахме. Казват, че човек в живота си трябва да направи три неща – да отгледа дете, да построи къща и да засади дърво. Ние направихме и трите неща. А това, което още в началото видях в нея, не се промени до края – 10 години живяхме заедно. Тя е човек, който няма да каже лошо за друг, няма да злобее, няма да завижда. Абе, добър човек. Без втори план. Аз съм по-затворен, а тя е по-общителна. Тя е усмихната за разлика от мен, аз съм пълен темерут. Трудно минахме през раздялата. Ние много време се опитвахме да останем в съжителство. Ходихме на семейни терапевти. Тя бе човекът, с който сбъднах мечтите си. И когато човекът, с който си сбъднал мечтите си, ти каже, че иска да се разделите, е тежко. Нашите познати разбраха, че сме се разделили година по-късно. Когато тя ми го каза, на мен ми беше много криво. Според нея ние не можехме да продължаваме заедно, защото сме различни, променили сме се, всеки е тръгнал по своя път. Ние се разделихме защото беше по-добре и за двамата – да запазим добрите си отношения, родителството, чистотата на децата си. Дори когато беше делото за развода аз отидох с колата, взех я от тях, отидохме до съда, там ни чакаше адвокатката, съдийката ни гледаше с тъжни очи, след това се прибрахме, отидохме там, където тя живее, пихме по едно кафе, нещо си казахме и си тръгнах“, разказа Бакърджиев в „Търси се“.

Той разкри и как се стигнало до идването на Гунчева в БТВ наскоро, където той работи още от създаването на медията през 2000 г. „Аз бях инициатор тя да дойде в БТВ. Идеята беше изцяло моя. Когато започнахме изобщо заедно аз бях убеден, че заради нейните качества тя трябва да дойде в БТВ, защото това е най-добрата телевизия. Но тогава беше конфликт на интереси – да дойде жена ми, аз не ги обичам тези неща. А сега вече няма конфликт на интереси и може да дойде, това казах и на колегите. Ние в момента не се засичаме в телевизията. Аз от години работя много рано на сутрешен блок и обедна емисия. Тя работи централна емисия, късна емисия. Но тя се чувства добре, аз се чувствам добре, децата се чувстват добре, тъй като те са отраснали в телевизията“, обясни Пепи.

„Никога не сме имали казус за родителските права. В някакъв смисъл това, че те дойдоха да живеят в София, а аз останах в къщата в Горна Малина, беше най-логичния ход, защото те учат в София, тренират там. Тези десет години, в които сме били заедно, са най-смислените житейски и професионално за мен. Това са години, които и сега да приключи живота ми, са достатъчно осмислящи всичко, което се е случило – деца, къща, дърво, в професионален, житейски и всякакъв план. Отидох на места, които не съм си и представял и можех да ги споделям с човек, с който ми беше приятно“, завърши бившият съпруг на Гунчева.

„Голяма обич изпитвам към него. Аз много го обичам като баща на моите деца, като мой приятел, той винаги ще бъде важна част от моя живот, нямам грам лоша емоция към него“, сподели на свой ред след думите му Гергана. „Ние сбъднахме мечтата си да си построим дом. И той сега живее в този дом, и децата живеят в този дом. Аз нямах абсолютно никакви колебания какво да направя когато бях решила да се разделим, защото знаех колко е важно за него, както и за децата. А пък аз си се чувствам добре в София и може би също това отделяне извън града по-скоро ми повлия негативно. На децата не сме им го представяли драматично. Майчинството изцяло ме промени. Когато ти се роди първо, второ дете, ти не си си важен вече. Всеки ден си задавам въпроса дали съм добър родител, дали се справям“, сподели спортната журналистка.

Накрая тя бе попитана от водещите дали е готова за нова връзка и отговори така: „Мисля, че вече съм готова за нова връзка, но нямам. Не се притеснявам. Аз се храня от емоции, положителни. Не съм си сложила спирачки. Когато му дойде времето, ако му дойде времето“.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!