fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ

Бившата Мис „България“ Гергана Гунчева и популярният спортен журналист Петър Бакърджиев разкриха всичко около раздялата помежду си в предаването „Търси се“. Двамата имаха 10-годишна връзка, плод на която са синовете им Самуил и Максим, но през 2021 г. се разделиха. Въпреки това, те са запазили много добри отношения, развиват отлично приятелство в момента, а родителството им е напълно поделено. Още по-интересното е, че наскоро Гунчева, която също е спортен журналист, започна работа при бившия си съпруг в редакцията на БТВ.

„Работата и децата запълват цялото ми ежедневие. Децата винаги ще са на първо място, а работата си ми е втората любов. Разделени сме с Пепи официално от миналата година. Не отглеждам сама децата, отглеждаме ги заедно, напълно споделено родителство. Те са толкова време с мен, колкото и с него. Не мога да се оплача, бабите също помагат. Не се чувствам самотна майка“, каза Гунчева, която бе поредният гост в предаването „Търси се“.

„Много време ми отне да взема решението за раздялата. Близо две години. Опитахме се да съхраним това, което сме изградили. Правихме опити в тази насока, но в крайна сметка не се получи. За мен решението беше много обмислено и затова не исках да избързвам. Сложно е, комплексни са нещата. Аз съм по-скоро инициаторът това да се случи, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи и в ежедневието си да се чувстват добре. И когато любовта си отиде, няма смисъл да я задържаш зад едни стени, когато я няма, само и само да се правим на семейство. Това не е полезно нито за самите възрастни, нито за децата, защото те ги усещат тези неща и израстват в една нездрава среда. Дори и да няма никакви скандали и пререкания. Ние никога не сме се карали със скандали, ние до ден днешен сме страхотни приятели. Но въпреки това енергията се усеща и смятам, че така е по-добре. И наистина към момента децата се чувстват добре. И са обичани по същия начин от двама ни. Чувствам се спокойна след раздялата. Знам, че съм взела правилното решение. Не съм се колебала нито веднъж след като съм го взела“, сподели 35-годишната Гунчева.

„По принцип след раздяла хората не могат да останат приятели, защото слагат себе си на първо място, но при нас не стана така. Ние също имахме някакви малки критични микро моменти, в които можехме да оставим егото да надделее. Когато поставиш децата на предно място и си преглътнеш гордостта, нямаш поводи да се караш. Нашата връзка на приятелство тепърва се развива все по-добре“, сподели още Мис „България“ 2004.

В предаването бе включен и самият Петър Бакърджиев, който също разказа за връзката им и раздялата. „С появата на Гери аз се научих да споделям. По принцип съм малко индивидуалист в живота и дори съвместното съжителство, а в крайна сметка и раздялата, показаха, че поне аз може би не съм си научил урока. Ние с нея започнахме да мечтаем за някакви неща, които всъщност постигнахме. Казват, че човек в живота си трябва да направи три неща – да отгледа дете, да построи къща и да засади дърво. Ние направихме и трите неща. А това, което още в началото видях в нея, не се промени до края – 10 години живяхме заедно. Тя е човек, който няма да каже лошо за друг, няма да злобее, няма да завижда. Абе, добър човек. Без втори план. Аз съм по-затворен, а тя е по-общителна. Тя е усмихната за разлика от мен, аз съм пълен темерут. Трудно минахме през раздялата. Ние много време се опитвахме да останем в съжителство. Ходихме на семейни терапевти. Тя бе човекът, с който сбъднах мечтите си. И когато човекът, с който си сбъднал мечтите си, ти каже, че иска да се разделите, е тежко. Нашите познати разбраха, че сме се разделили година по-късно. Когато тя ми го каза, на мен ми беше много криво. Според нея ние не можехме да продължаваме заедно, защото сме различни, променили сме се, всеки е тръгнал по своя път. Ние се разделихме защото беше по-добре и за двамата – да запазим добрите си отношения, родителството, чистотата на децата си. Дори когато беше делото за развода аз отидох с колата, взех я от тях, отидохме до съда, там ни чакаше адвокатката, съдийката ни гледаше с тъжни очи, след това се прибрахме, отидохме там, където тя живее, пихме по едно кафе, нещо си казахме и си тръгнах“, разказа Бакърджиев в „Търси се“.

Той разкри и как се стигнало до идването на Гунчева в БТВ наскоро, където той работи още от създаването на медията през 2000 г. „Аз бях инициатор тя да дойде в БТВ. Идеята беше изцяло моя. Когато започнахме изобщо заедно аз бях убеден, че заради нейните качества тя трябва да дойде в БТВ, защото това е най-добрата телевизия. Но тогава беше конфликт на интереси – да дойде жена ми, аз не ги обичам тези неща. А сега вече няма конфликт на интереси и може да дойде, това казах и на колегите. Ние в момента не се засичаме в телевизията. Аз от години работя много рано на сутрешен блок и обедна емисия. Тя работи централна емисия, късна емисия. Но тя се чувства добре, аз се чувствам добре, децата се чувстват добре, тъй като те са отраснали в телевизията“, обясни Пепи.

„Никога не сме имали казус за родителските права. В някакъв смисъл това, че те дойдоха да живеят в София, а аз останах в къщата в Горна Малина, беше най-логичния ход, защото те учат в София, тренират там. Тези десет години, в които сме били заедно, са най-смислените житейски и професионално за мен. Това са години, които и сега да приключи живота ми, са достатъчно осмислящи всичко, което се е случило – деца, къща, дърво, в професионален, житейски и всякакъв план. Отидох на места, които не съм си и представял и можех да ги споделям с човек, с който ми беше приятно“, завърши бившият съпруг на Гунчева.

„Голяма обич изпитвам към него. Аз много го обичам като баща на моите деца, като мой приятел, той винаги ще бъде важна част от моя живот, нямам грам лоша емоция към него“, сподели на свой ред след думите му Гергана. „Ние сбъднахме мечтата си да си построим дом. И той сега живее в този дом, и децата живеят в този дом. Аз нямах абсолютно никакви колебания какво да направя когато бях решила да се разделим, защото знаех колко е важно за него, както и за децата. А пък аз си се чувствам добре в София и може би също това отделяне извън града по-скоро ми повлия негативно. На децата не сме им го представяли драматично. Майчинството изцяло ме промени. Когато ти се роди първо, второ дете, ти не си си важен вече. Всеки ден си задавам въпроса дали съм добър родител, дали се справям“, сподели спортната журналистка.

Накрая тя бе попитана от водещите дали е готова за нова връзка и отговори така: „Мисля, че вече съм готова за нова връзка, но нямам. Не се притеснявам. Аз се храня от емоции, положителни. Не съм си сложила спирачки. Когато му дойде времето, ако му дойде времето“.


БТВ
Билалов стана и си тръгна след този отговор в „Стани богат“

Кадри: БТВ Изключително добра игра в „Стани богат“ направи Стефанка Бънкова. Тя бе представена като търговски представител в международна компания, като има и три издадени книги със стихове и разкази. Жената мина безпроблемно през първите пет въпроса за сигурна сума от 500 лева, а инерцията й продължи и при следващите. …

Блиц Новини
Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова

кадри bTV: Боби Лазаров изкара ангелите на Цънцарова Отдавна е известно, че синоптикът на bTV Боби Лазаров има подчертан интерес към Космоса, както и към всички феномени дори и само потенциално свързани с него. По време на раздумката на екипа на сутрешния блок той буквално накара колегите си да настръхнат …

Блиц Новини
Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов

кадри Нова телевизия: Зрителите унищожиха Игри на волята: Виолета е Боби Михайлов “В една седмица падат Виолета и Боби Михайлов. Има шанс за бъдещето на нашите деца!”, този коментар във Фейсбук предизвика истински фурор сред феновете на “Игри на волята”. Автор на репликата е специалистът по строителство Самуил Симеонов, който …

error: Content is protected !!