fbpx

Геро е искрен: Тези празници стават все по-тегави

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

За мен тези празници стават все по-тегави, натоварва ме тази истерия и че всичко трябва да се случи по определен начин. Обичам да ми е тихичко, и ако мога да го изкарам по този начин съм много щастлив. Това сподели пред Лора Крумова актьорът Герасим Георгиев – Геро.

От моите детски Коледа и Нова година помня бананите и портокалите и „Не ги пипай, те са за Нова година!“ Винаги сме били в къщи, нашите купуваха подаръци, аз бях куче-търсач и винаги ги намирах, където и да ги скриеха.

От тогава тренирам актьорско майсторство, изненадата при подаряването: „Оооо много хубаво“

На моята дъщеря обяснявам непрекъснато, че не й завиждам на детството, защото нашето беше прекрасно. Бяхме много по-свободни, общувахме лице в лице, играехме не през телефоните, бяхме повече търсещи. Сега децата ни са залети от информация.

Геро разказа и за възпитанието на родителите си, които са заложили у него, че може да постигне всичко с работа.

Аз работя от около 15 годишен, но не затова, че сме били бедни. Това бяха възпитателни методи. Усещането, че сам си си изкарал парите за нещо, което желаеш е несравнимо. Всичко трябва да си го заслужиш, това е ценен урок от баща ми.

Казармата ме научи „няма мама, няма татко“, там се възпитава самостоятелност.

За това, че актьорската професия сама го е намерила Геро разказа:

От дете бях наясно какво искам да работя и като дойдох да кандидатствам във ВИТИЗ не ме уплаши това, че повечето бяха деца тоз или оня. Баща ми имаше някакви надежди, че може би ще стана инженер, но това абсолютно не е моето. Аз работя това, което съм искал винаги.

Аз много се заглеждам и наблюдавам, но това ми помага да съм естествен в ролите си.

Геро сподели, че вече се е научил да отказва, предпочита да си даде почивка и да зареди. Преди да завърши пожела:

Говорете, не мълчете! Нещата трябва да се казват, нищо не трябва да се премълчава.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!