fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Журналистът и творчески директор на “Преди обед” по bTV Георги Тошев не само е взел интервю от звездата Мел Гибсън, но и е успял да провокира в него такава емоция, че той да се разплаче пред камерата. Това видяха зрителите от анонса на новия документален филм на Тошев, представен на Коледа при Деси Стоянова и Петър Дочев.

Филмът на Тошев е посветен на Христо Живков, първият български актьор истински “пробил” в чужбина и получи огромно признание и популярност в Италия, Америка и на практика по цял свят.

Една от неговите най-запомнящи се роли е тази на Йоан Богослов в “Страстите Христови”, режисиран от Мел Гибсън и превърнал се в световна сензация.

Христо Живков напусна този свят на 48 години през март 2023-а. Като почит към него Георги Тошев, който го определи като най-добрият му приятел завинаги, е пропътувал хиляди километри, за да събере спомени за него от прочути хора, с които е работил.

Мел Гибсън, който рядко дава интервюта и има противоречиви отношения с медиите, не скри мъката си от загубата на българския актьор.

Той се разрида пред камерата.

Гибсън разкри също, че в продължението на библейската история ще използва образа Христо Живков за ролята на Йоан, като го насложи дигитално върху лицето на друг.

“Направиха го за Харисън Форд с неговото собствено лице като млад и беше трудно. Но технологиите се развиват и подобряват, така че ще е възможно. Трябва да го направя, защото му обещах”, каза Мел Гибсън.

За Христо Живков си спомни с много топлина и друга от най-големите звезди на киното – Моника Белучи.

“Христо беше изключително талантлив. Аз го харесвам не само като актьор, а и като като човешко същество, като личност”, това споделя тя пред Георги Тошенв. Неговият филм за Христо Живков с още от спомените на Моника Белучи и Мел Гибсън ще бъде излъчен на 31 декември.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!