fbpx

Георги Марков: Бойко ги матира само с един ход. „Шоуто на Слави“ приключи в политиката

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Георги Марков пусна в социалната мрежа обширен обяснителен пост за всички, които не са разбрали какво се случка в парламента.

Ето какво казва той:

външна реклама

Приятели,
Както 2017-та, така и сега, първият законопроект на ГЕРБ е за МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. Бойко се вслуша в гласа народен и Божий – 2,5 млн. избиратели поискаха да избират личности /колкото гласуваха на 4-ти април/. Само 500 хил. бяха за проклетата пропорционална избирателна система. Тя бе наложена от депутатите на БСП във ВНС, които имаха комплекси от 39-те депутати на СДС. Вече 30 г. пропорционалната система съсипва българския парламентаризъм – с анонимни депутати и безпринципни коалиции, чиято цел е преминаване на 4-та процента за влизане в парламента. След това следва скандално разпадане и подмяна вота на избирателите. Най-яркият пример е Реформаторският блок.
През 2017 г. Бойко загуби гласуването. През 2021 г. би трябвало над 120 депутати да гласуват за мажоритарен избирателен закон.
ШУБЕТО Е ГОЛЯМ СТРАХ. „ШОУТО НА СЛАВИ“ СЕ УПЛАШИ И СЕ ОТКАЗА ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ РЕФЕРЕНДУМ. ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ И СТАНА ЗА СМЯХ. Със 75 депутати от ГЕРБ и 50 от „Шоуто“, след 30 години парламентарна агония, България тръгваше по нов път.
Уважаеми избиратели на „Шоуто на Слави“, те Ви предадоха ИНФАНТИЛНО, ПРИМИТИВНО И ПО СЕЛСКИ. Перспектива щяло да стане мажоритарното гласуване. Питам: под отлагателно условие ли ги избрахте?
Бойко ги матира само с един ход. „Шоуто на Слави“ приключи в политиката. Те станаха за смях.
Като конституционен съдия да поясня: мажоритарната избирателна система няма проблеми с Конституцията. За разлика от машинното, електронното и гласуването с гълъби, които имат проблем с основния ни закон, който е категоричен за тайната на вота.
Специални поздрави на моите приятели Петър Волгин и Георги Любенов, пред които в ефир казах, че в България има ново мнозинство – МНОЗИНСТВО НА ПОБЕДЕНИТЕ, И ТО КОНСТИТУЦИОННО – НАД 160 депутати. ВТОРИЯТ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ 1944 г. Топката е в тях: да променят Конституцията, да свикат ВНС, да се справят с чумата и икономическите й последици, да се оправят с Ердоган за мигрантите и т.н. ГЕРБ да мине в радикална опозиция. СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ С ТЯХ, СПРЕТЕ ДА ИМ ПРЕДЛАГАТЕ КАКВОТО И ДА БИЛО. ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кметът на Русе: Днес ни разтърси огромна трагедия. Болката в мен е голяма

външна реклама Снимка профил ФБ Днес ни разтърси огромна трагедия. Две млади русенски сърца спряха да бият в тежка катастрофа на булевард “България” преди изхода на Русе. Изразявам дълбоките си съболезнования на скърбящите им близки! Болката в мен е голяма. Това написа градоначалникът на Русе Пенчо Милков в профила си …

Новини
Мая Манолова: Планини от токсичен фосфогипс се издигат край Девня

външна реклама Снимка профил ФБ „Изправи се.БГ получихме сигнал за планини от токсичен фосфогипс и отделяне на флуор от торовия завод край Девня, написа Мая Манолова в социалната мрежа: Целият регион около завода до пристанище Варна Запад е покрит с такъв сивкав прах, който видно от снимките е съхраняван напълно …

Новини
Рокади в „Има такъв народ“

външна реклама Снимка профил ФБ Двама лидери на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ в Кюстендилско бяха свалени от постовете си след спешно заседание на областното ръководство, на което присъстваха представители на националното ръководство, информира struma.bg. След като областният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста и …