fbpx

Георги Любенов се издаде, че кани Яна Маринова заради Фейсбук

БГ звезди

кадри БНТ

Отдадеността на феновете на Яна Маринова е пословична. Актрисата е тотална любимка на публиката от години и почитателите ѝ са толкова предани, че следят всяко нейно участие.

Понякога тя получава покани за телевизионни интервюта дори и само за това. Това призна без да иска Георги Любенов в предаването си по БНТ.

Самото име на Яна в предаването му засилва рязко интереса към БНТ в интернет и социалните мрежи, това разкри водещият.

“В нашето студио е Яна Маринова. Аз знам, че много я харесвате, доказателство за това веднага можем да получим на нашата фейсбук страница, както винаги”, така започна разговорът с актрисата Жоро Любенов.

Той след това прехвърли разговора към международното признание за Яна Маринова под формата на награда за женска роля на италиански фестивал, за изпълнението ѝ във филма “Игра на доверие”, на който тя е и продуцент.

Маринова коментира, че макар това да не личи, тя има колебание в собствените си възможности.

“Аз имам голямо съмнение, какво е нивото ми спрямо голямото кино и голямата сцена”.

Това призна актрисата и допълни, че когато получиш “Браво!” от италианските специалисти, това ти дава много увереност.

,

Яна Маринова каза също, че използва изкуството, за да заяви това, което не може свободно да каже в обществото.

“Много хора се чувстват така, иска ти се да се затвориш в един твой си кръг от хора, с които ти е приятно и просто да не се замърсяваш. Само че не трябва да се случва, защото така казваме, че се страхуваме и тези след нас да се оправят”, сподели тя.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!