fbpx

Георги Любенов нападна Демерджиев: Всяка плеймейтка ли става за полицайка?

Новини

кадър БНТ

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев обяви по БНТ, че скоро може да видим повдигнати обвинения на известни политици от почти всички партии. Става въпрос за злоупотреби с обществени поръчки, обясни той. Придвижването на разследванията станало, защото е прекратена войната на МВР с прокуратурата. „Войната между министър Рашков и прокуратурата беше война на думи”, каза министърът.

Водещият Георги Любенов зададе остри въпроси за фалшиво положителните тестове за наркотици и двойния стандарт за полицаите и гражданите при проверките, които се правят от години.

външна реклама

„Тестовете са точни”, категоричен беше Демерджиев. Той обясни, че лекарствата, които са отчитани като наркотици, са най-често с рецепта и който ги приема, знае това. Нормално е в такъв случай да се поиска кръвна проба, подчерта министърът.

Има синдром на прегаряне в МВР, призна Иван Демерджиев по въпроса за многото полицаи, които вземат успокоителни и постоянно пият енергийни напитки. „Скоро всеки полицай ще е чист” заяви служебният министър. Той попита обаче, коя друга институция ще наприви проверка дали служителите ѝ употребяват алкохол и други субстанции.

„Нали влизането в МВР трябваше да е трудно? Всяка плеймейтка ли става за полицайка ?” попита директно водещият Георги Любенов. Демерджиев в отговор заяви, че предтои очистване на системата на МВР от хора, които нямат място там. „Който смята да нарушава правилата, нека да напусне сам, да не чака ръководството да го установи след една седмица”, каза министърът.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!