fbpx

Георги Христов се разстрои пред Петя Дикова

Блиц Новини

Кадри БТВ

На стола срещу Петя Дикова седна любим на много хора изпълнител, макар за други да е странен, но безспорно талантлив Георги Христов. Повод за поканата е големия концерт, който предстои на звездата пред българска публика.

Певецът разказа за едно съвсем обикновено ежедневие, пазарене, среща с хората, както и за голямото затваряне по време на пандемията, за което сподели, че го е почувствал, като че ли животът му е спрял.

Песните му винаги са отразявали събития, които го вълнуват, затова и грабват публиката и той си има неизменните верни фенове. За любовта в живота си Георги Христов разказа, че това е единствено музиката, която никога не го е разочаровала,  и че няма човек до себе си.

В личен план до мен няма човек. Отдавна съм казал, че съм женен за песента, женен съм за музиката и това е единствената любов, която не ми изневери през годините. Много често съм сам, но не се чувствам самотен.

Самотен се почувствах един единствен път преди пет години, когато загубих най-скъпия човек до себе си, тогава единствено се почувствах самотен и безсилен.

 

И продължи:

Човек минава през всичко, нищо не се забравя, болката не намалява, леко притъпява, но продължава да бъде изключително силна.

Това което си казвам винаги преди концерт е „Майко, пея за теб и за всички души, които ще ме слушат от оня свят“, почти през сълзи сподели големият Георги Христов. Тя живееше моя живот.

И разказа, че всеки ден тренира и е в сауната, и че може би е ген външния вид. Газирана ледена вода и студа му поддържат гласа и никога не го е жалил.

 


Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!