fbpx

Георги Христов се разстрои пред Петя Дикова

БТВ

Кадри БТВ

На стола срещу Петя Дикова седна любим на много хора изпълнител, макар за други да е странен, но безспорно талантлив Георги Христов. Повод за поканата е големия концерт, който предстои на звездата пред българска публика.

Певецът разказа за едно съвсем обикновено ежедневие, пазарене, среща с хората, както и за голямото затваряне по време на пандемията, за което сподели, че го е почувствал, като че ли животът му е спрял.

външна реклама

Песните му винаги са отразявали събития, които го вълнуват, затова и грабват публиката и той си има неизменните верни фенове. За любовта в живота си Георги Христов разказа, че това е единствено музиката, която никога не го е разочаровала,  и че няма човек до себе си.

В личен план до мен няма човек. Отдавна съм казал, че съм женен за песента, женен съм за музиката и това е единствената любов, която не ми изневери през годините. Много често съм сам, но не се чувствам самотен.

Самотен се почувствах един единствен път преди пет години, когато загубих най-скъпия човек до себе си, тогава единствено се почувствах самотен и безсилен.

 

И продължи:

Човек минава през всичко, нищо не се забравя, болката не намалява, леко притъпява, но продължава да бъде изключително силна.

Това което си казвам винаги преди концерт е „Майко, пея за теб и за всички души, които ще ме слушат от оня свят“, почти през сълзи сподели големият Георги Христов. Тя живееше моя живот.

И разказа, че всеки ден тренира и е в сауната, и че може би е ген външния вид. Газирана ледена вода и студа му поддържат гласа и никога не го е жалил.

 

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!