fbpx

Георги Христов на 60: Не ме е страх от изкуствения Интелект, a от естествената простотия

Блиц Новини

Кадри БТВ

Звезден рожденик днес е Георги Христов. Популярният наш изпълнител празнува юбилей. По този повод бе поканен при Петя Дикова, да разкаже от първо лице как се чувства и какво предстои в кариерата му през годината.

Както винаги той е дълбоко откровен, не спестява нищо от това, което мисли. Открай време името му е спрягано в жълтата преса.

Осъдих вече четири  жълти медии и ще продължа да го правя, не съм лош човек, но ако не престанат да се занимават с моята личност. Пожелавам им единствено това, което пишат за мен да им се случи.

Предстои му грандиозен концерт през април и след него стартира турнето му из България.

Планирам 15-16 концерта, които първоначално ще бъдат по летните театри по големите градове. После през есента ще мина и през по-малки и там хората искат да се насладят на изпълнения на живо. Доста ми е трудно, защото нямам спонсори, а се самофинансирам. Не очаквам големи приходи, хората по малките градове не са богати и аз се съобразявам с това.

За себе си певецът пожела единствено да е здрав, това е достатъчно за постигне мечтите си. Че е боготворен от много хора личи и по поздравленията, които от сутринта заливат социалните мрежи.

Честит рожден ден Георги Христов!От все Ви желая много здраве, щастие и благополучие!

Честит юбилей Жоре. Много здраве,и успех в създаването на музикални шлагери.

Честит рожден ден Жоро Христов! Бъди жив, здрав,благословен и още много да ни радваш с песните си…

Велико е това момче но не оценен Жалко за България Честит рож ден.

Честит рожден ден! Да е жив, здрав и все така успешен! По Бг радио целият ден ще излъчват негови песни!

Честит да е всеки ден на Георги Ангелогласни!

В края на интервюто Георги Христов благодари на всички, които са се сетили за него в този празничен ден:

Благодаря на всички, които ми честитят. Бъдете щастливи и Бог да бъде с вас!

 

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!